Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Стало відомо, яке нове плем'я з'явиться у фільмі Аватар 3
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, яке нове плем'я з'явиться у фільмі Аватар 3

В першій частині "Аватар" Джеймс Кемерон показав плем'я Наві, яке орієнтується на рослини, в другій – на воду. Тепер відомо на яку стихію орієнтується нове плем'я у третій частині фільму "Аватар".

3 січня 2023, 20:07 comments2713
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

"Аватар: Шлях води" продовжує збирати гроші в кінотеатрах, а це означає, що в майбутньому відбудеться прем'єра третьої частини пригод на планеті Пандора. Кемерон зазначив, що цього разу покаже нове плем'я "Людей попелу", що представлятиме стихію вогню. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Movie Web.

Стало відомо, яке нове плем'я з'явиться у фільмі Аватар 3

На'ві з водяного племені Metkayina. Кадр з фільму

Перший фільм Аватар, зосередився на лісовому племені Omatikaya та їх протистоянню з людьми. Тут є алегорія на корінних американців. Друга частина стрічки розповідає подібну історію, проте додатково знайомить глядача з новим водяним племенем Metkayina, які асоціюються з народом маорі Нової Зеландії чи полінезійцями. В майбутній частині Кемерон прагне показати народ вогню, який отримав назву "Люди попелу".

"Я хочу розкрити На’ві з іншого боку, тому що я показав лише їхні хороші сторони. У ранніх фільмах є дуже негативні приклади людей і дуже позитивні приклади На’ві. В "Аватарі 3" ми зробимо навпаки", — говорить режисер фільму Джеймс Кемерон.

Таким чином можна припустити, що менш дружнє плем’я На’ві, яке представляє вогняну стихію можуть бути головними лиходіями. Кемерон також зазначив, що продовження серії буде набагато кращим, адже перші частини це тільки початок великої історії.

"Ми також будемо досліджувати нові світи, продовжуючи історію головних героїв. Можу сказати, що останні частини будуть найкращими. Інші були вступом, способом накрити стіл перед подачею їжі", — сказав Кемерон.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що друга частина фільму "Аватар" потрапила у расистський скандал.

Також "Коментарі" писали про 10 речей у фільмах, які дратують, адже люди цього не роблять у реальному житті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини