Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Вас це здивує: Дженна Ортега у серіалі "Уенздей" зіграла дві ролі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Вас це здивує: Дженна Ортега у серіалі "Уенздей" зіграла дві ролі (ФОТО)

Новий американський серіал "Уенздей" від стрімінгового сервісу Netflix побив усі рекорди з переглядів і став касовим хітом.

31 грудня 2022, 15:45 comments4106
Поділіться публікацією:

Цікавий та популярний американський серіал "Уенздей" від стрімінгового сервісу Netflix, який побив усі рекорди з переглядів і став головною серіальною прем'єрою 2022 року, не перестає нагадувати про себе.

Вас це здивує: Дженна Ортега у серіалі "Уенздей" зіграла дві ролі (ФОТО)

Уенздей/ Фото: скріншот

Так, днями стало відомо, що зірка шоу — юна Дженна Ортега — зіграла в серіалі відразу дві ролі. Про це багато хто навіть і не здогадувався, адже впізнати актрису в ролі відьми Гуді Уенздей не так вже й просто.

Вас це здивує: Дженна Ортега у серіалі ”Уенздей” зіграла дві ролі (ФОТО) - фото 2

Як виявилося, Ортега справді виконала роль відьми Гуді у серіалі. Для перетворення їй довелося "змінити" колір волосся, шкіри та очей. Проте, якщо придивитися, стає зрозуміло, що роль Гуді справді майстерно виконує Ортега.

Вас це здивує: Дженна Ортега у серіалі ”Уенздей” зіграла дві ролі (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, серіал розповідає нам про героїню Уенздей Аддамс із "Сімейки Аддамс" під час її навчання в академії "Невермор". Дівчина намагається опанувати свої потужні екстрасенсорні здібності, перешкодити жахливим вбивствам, а також розгадати таємницю, в яку були втягнуті її батьки.

Прем'єра шоу відбулася 23 листопада і воно одразу ж завоювало шанувальників у всьому світі. Вже відомо, що серіал буде продовжено на другий та третій сезони.

Раніше "Коментарі" писали: Уенсдей сміється і жартує: Netflix опублікував дублі з серіалу (ВІДЕО). Надприродне шоу у жанрі жахів та комедії, за перший же тиждень, набрало 341,23 мільйона годин переглядів.

Читайте також: Пес Патрон повторив вірусний танець Уенздей (ВІДЕО). Найвідоміший собака України — пес Патрон — вирішив не залишатися осторонь трендів і також повторив вірусний танець із серіалу "Уенсдей".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини