Головна Новини Дозвілля фільми і серіали У розробку запущена п'ята частина «Астралу»
commentss НОВИНИ Всі новини

У розробку запущена п'ята частина «Астралу»

Прем'єра фільму відбудеться в 2022 році

31 жовтня 2020, 00:30 comments1610
Поділіться публікацією:

Кінокомпанія Blumhouse, яка спеціалізується на фільмах жахів, заявила, що глядачі побачать п'яту частину популярного хоррора "Астрал", яка вже запущена у виробництво. Таку інформацію надало видання Deadline.

У розробку запущена п'ята частина «Астралу»

Режисерувати проект буде голлівудський актор Патрік Вілсон, який зіграв головну роль у двох перших частинах "Астралу". Це буде його дебют в якості постановника. Ідея сценарію нового фільму належить Лі Уоннеллу, який працював над попередніми частинами кінострічки, але напише сюжет Скотт Тімсіт, відомий такими роботами, як "Нарко: Мексика" і "Кар'єр".

Відомо, що в центрі історії знову виявиться родина Ламберт, про яку йде мова в перших двох частинах "Астралу", але деталі сюжету поки тримаються в секреті. Патрік Вілсон, до слова, буде не тільки постановником, а й головним персонажем хоррора. Вихід фільму запланований на 2022 рік.

Нагадаємо, що перша частина "Астрал" вийшла на екрани у 2010 році й зібрала у світовому прокаті понад 99 млн доларів при бюджеті в 1,5 млн. Фільм в основному отримав позитивніше відгуки, тому у 2013 році вийшла друга частина хоррору. Вона також мала успіх. А ось третя і четверта частина фільму — це вже окремі історії, які не пов'язані з центральною сюжетною лінією.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що фільм "Брудні танці" отримає продовження.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини