Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Легенда повертається: фільм "Брудні танці" отримає продовження
commentss НОВИНИ Всі новини

Легенда повертається: фільм "Брудні танці" отримає продовження

Головна героїня фільму "Брудні танці" Дженніфер Грей стане співпродюсером сиквела

11 серпня 2020, 19:40
Поділіться публікацією:

Культова кінокартина "Брудні танці" 1987 року повернеться на екрани в якості сиквела, оскільки в Голлівуді підтвердили підготовчі роботи до зйомок. Про це повідомляє Deadline .

Легенда повертається: фільм "Брудні танці" отримає продовження

Сюжет фільму залишається поки в секреті,  зате відомо, що шанувальники картини побачать в продовженні не тільки нові обличчя, але і улюблених артистів. Зокрема актриса, яка виконувала головну роль Френсіс, Дженніфер Грей не лише зіграє у фільмі, але і стане співпродюсером.

озвращеніе" Брудних танців "стане" романтичним, ностальгічним фільмом, якого чекали всі шанувальники франшизи ", — вказав генеральний директор стрічки Джон Фельтхеймер, коментуючи новий проект.

Нагадаємо, що фільм "Брудні танці" 1987 року розповідає історію, коли 17-річна дівчина Френсіс живе в заможній родині і приїжджає на канікули в пансіонат. І саме це подорож змінить все її життя. Дівчина знайомиться з Джоні Кастл — професійним танцюристом, який працює в пансіонаті прибиральником. З перших рухів він підкорює Франсіс, яку ніжно називає "Бебі". Пара починає тренуватися і на фінальному виступі вражає складною хореографією, яку захотіли повторити мільйони людей.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Netflix випустив перший трейлер серіалу "Сестра Ретчед" , який стане передісторією повнометражної картини "Політ над гніздом зозулі" 1975 року.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини