Головна Новини Дозвілля фільми і серіали У листопаді буде екранізований фільм Олега Сенцова "Номери"
commentss НОВИНИ Всі новини

У листопаді буде екранізований фільм Олега Сенцова "Номери"

Прем'єра запланована на 19 листопада

3 вересня 2020, 20:39
Поділіться публікацією:








Стало відомо, що в листопаді на екрани виходить фільм Олега Сенцова "Номери". Сам текст автор написав ще в 2011 році, а в 2018 була створена постановка. Над нею працювали широко відомі Тамара Трунова і художник-постановник Юрій Ларіонов. Про це пише видання kinowar.

У листопаді буде екранізований фільм Олега Сенцова "Номери"

У листопаді буде екранізований фільм Олега Сенцова "Номери". Фото: unsplash.

Режисерами фільму стали Олег Сенцов і Ахтем Сейтаблаєв, які разом втілювали задумане в реальність. Робочі моменти вони вирішували в листуванні між собою, листів було більше сотні, як з'ясувалося пізніше. Продюсером нової картини стала Анна Паленчук.

Ахтем Сейтаблаєв розповів, що у фільмі зачіпаються життєво важливі теми. Тому що, рано чи пізно, будь-яке суспільство буде хотіти змін. І краще вже хоч раз спробувати, ніж зберігати позицію спостерігача за всім, що відбувається. Саме такі питання і виникають перед головними героями, ділиться режисер. Також він додав, що Сенцов, швидше за все, навіть уявити не міг, наскільки цей фільм виявиться актуальним в теперішній час.

У центрі фільму — ув'язнене суспільство, яке давно живе за встановленими правилами. Вони звикли підкорятися жорстокій системі, в них немає права вибирати щось. Життя цих людей змінюється, коли серед них з'являється новий житель.



Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Фестиваль "Нове українське кіно" стартує з 1 вересня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини