Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Три цікавих серіали, які варто подивитися шанувальникам "Друзів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Три цікавих серіали, які варто подивитися шанувальникам "Друзів"

Для любителів подібного жанру знайшлося кілька веселих комедій

17 вересня 2020, 15:24
Поділіться публікацією:








Для безлічі людей американський серіал "Друзі" став одним з найулюбленіших. Є серед його фанатів ті, хто переглядав сезони по кілька разів, а то й більше ніж десять. Щоб урізноманітнити своє дозвілля, варто дізнатися про три схожі сіткома, які зможуть вас здивувати не менше. Про це пише видання apostrophe.

Три цікавих серіали, які варто подивитися шанувальникам "Друзів"

Серіал "Друзья". Фото: zn

Серіал "Як я зустрів вашу маму" вважають одним з основних "конкурентів" "Друзів". Головні герої — це сім'я, що складається з двох дітей і батька. Весь сюжет комедії побудований на тому, що тато намагається розповісти своїй дочці та синові, як він познайомився з їх матір'ю.

У житті героїв трапляються абсолютно різні, не завжди хороші ситуації. Але одне зрозуміло абсолютно точно: близькі друзі готові прийти на допомогу до батька сімейства. Людям ця історія припала до душі за добрий гумор, несподіваний сюжет і чудову гру акторів.


"Джоуї" — так, це серіал про того самого Джоуї з "Друзів". І якщо ви про це не знали, то саме час зайнятися його переглядом. За сюжетом головний герой перебирається в Лос-Анджелес, щоб побудувати кар'єру своєї мрії. Але, тільки-но переступивши поріг нової знімальної квартири, з ним починають відбуватися комічні ситуації. Джоуї має намір, хоч би що там було, знайти свій шлях до слави та домогтися бажаного. Чи вийде у нього втілити мрії в реальність?


Серіал "Дівчата Гілмор" розповідають глядачам про життя мами та доньки, які живуть в маленькому тихому містечку. Воно настільки маленьке, що всі сусіди добре знайомі один з одним, жителі ходять в одні й ті ж кафе і кінотеатр. Попри це, головні героїні примудряються встрявати в якісь кумедні історії, що робить їх життя непередбачуваним. Чомусь обставини складаються таким чином, що Лореляй Гілмор і її дочка Рорі Гілмор постійно опиняються в центрі уваги.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, вийшов трейлер нової комедії з Адамом Сендлером.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини