Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Трейлер продовження «Людини-павука» встановив абсолютний рекорд
commentss НОВИНИ Всі новини

Трейлер продовження «Людини-павука» встановив абсолютний рекорд

Попередній рекорд належав кінокоміксі "Месники: Фінал"

29 серпня 2021, 23:29
Поділіться публікацією:

Трейлер фільму довгоочікуваного фільму "Людина-павук: додому шляху немає" встановив абсолютний рекорд за переглядами за перші 24 години. Про це повідомляє видання Deadline. Зокрема, трейлер продовження культової картини набрав в соцмережах і на YouTube 355,5 мільйона переглядів, що і стало новим рекордом. Попередній рекорд належав кінокоміксі "Месники: Фінал", трейлер якого в грудні 2018 го за першу добу подивилися 289 000 000 разів. "Людина-павук: додому шляху немає" також набрав більш ніж удвічі більше переглядів, ніж в трейлера "Людини-павука Далеко від дому", який зібрав 135 000 000 переглядів за перші 24 години.

Трейлер продовження «Людини-павука» встановив абсолютний рекорд

Трейлер фільму - фото з відкритих джерел

Цікаво, що цей фільм, випущений в 2019 році, став найкасовішим фільмом Sony в історії студії — 1,131 мільярда доларів. Відзначимо, що за сюжетом, в новій стрічці весь світ дізнається, що Пітер Паркер насправді Людина-павук, тому супергерой звернеться до доктору Стренджа. Маг скаже заклинання, яке має змусити усіх забути супергеройська особистість Паркера, але щось піде не так, і в цей світ потраплять суперлиходії з минулих фільмів франшизи. Всі ці події відбуваються відразу після подій другої частини "Далеко від дому" про нову Людину-павука, яку на цей раз зіграв актор Том Холланд. У фільмі також знялися Зенден, Бенедикт Камбербетч, Ангур Райс, Маріса Томей та інші. Режисером фільму став Джон Уоттс.

Нагадаємо, пандемія коронавірусу вплинула практично на всі сфери життя, в тому числі і кіноіндустрію, але ситуація стабілізувалася і в цьому році на екрани вийшло безліч кінопрем'єр, які глядачі чекали з великим нетерпінням. У їх числі опинився і "Форсаж 9", який вже встановив рекорд за касовими зборами. Нова частина бойовика стала найприбутковішою за останні два роки, оскільки збори по всьому світу вже досягли позначки в 700 мільйонів доларів, а за період 2020-2021 року таким успіхом не може похвалитися жодна інша кінострічка.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини