Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Том Хенкс розповів про один зі своїх найважливіших фільм, який ніхто не згадує
commentss НОВИНИ Всі новини

Том Хенкс розповів про один зі своїх найважливіших фільм, який ніхто не згадує

"З тих чи інших причин про цей фільм ніхто не говорить", - каже Том Хенкс.

19 січня 2023, 16:30 comments1601
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Зірка Голлівуду Том Хенк за свою багаторічну кар’єру зіграв в таких культових фільмах як "Врятувати рядового Райана", "Форрест Гамп", "Вигнанець" та ще багато інших. Проте американський актор розповів, що є один важливий для його кар’єри фільм, про який ніколи не згадують. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на The Independent.

Том Хенкс розповів про один зі своїх найважливіших фільм, який ніхто не згадує

Том Хенкс. Фото з відкритих джерел

Том Генкс отримав дві премії "Оскар" у 1994 та 1995 роках за роль у фільмі "Форрест Гамп" та "Філадельфія" відповідно, а також був номінований на найкращу чоловічу роль ще тричі в інших голлівудський стрічках. Актор назвав гангстерський фільм 2002 року "Проклятий шлях" одним з найкращих за його участю, проте цей фільм практично не обговорюють, коли згадують про кар’єру Тома Хенкса.

"З тих чи інших причин ніхто не згадує "Проклятий шлях", а це був неймовірно важливий фільм для мене", — сказав Хенкс.

У стрічці зірка Голлівуду грає роль бандита, на ім'я Майкл Салліван, чий син стає свідком вбивства. Цей випадок ставить героя Хенкса на шлях спокути.

"У фільмі також є двоє хлопців, які виявилися двома найбільшими акторами в історії кіноіндустрії. Джуд Лоу та Деніел Крейг", — сказав Том Хенкс та додав, "я вбив їх обох".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про 7 фільмів, які вийдуть на екрани у 2023 році та про які будуть говорити глядачі та критики.

Також "Коментарі" писали про вихід серіалу на основі комп'ютерної гри The Last Of Us. Екранізація отримала схвальні відгуки від критиків індустрії кіно та глядачів, що мали змогу побачити першу серію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини