Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Starz закриває один зі своїх фентезійних серіалів
commentss НОВИНИ Всі новини

Starz закриває один зі своїх фентезійних серіалів

Серіал закривають після третього сезону

30 березня 2021, 17:10
Поділіться публікацією:

Американський телевізійний серіал Starz прийняв рішення закрити фентезійний драматичний серіал "Американські боги" після третього сезону.

Starz закриває один зі своїх фентезійних серіалів

"Американські боги" (фото з відкритих джерел)

Інсайдер повідомляє, що однією з причин такого рішення стали низькі рейтинги кінострічки. Представники Starz подякували акторам і всій знімальній групі за те, що вони взяли участь у  проєкті й втілили у життя цю історію.

Відомо, що основою для "Американських богів" став однойменний роман Ніла Геймана. Після третього сезону кінострічка не з'явиться на екранах, але телеканал розглядає можливість випуску додаткового міні-серіалу або повноцінного фільму, який зможе повноцінно завершити сюжетну лінію.

Серіал був зосереджений на людині, яку звуть Тінь. Чоловік виходить із в'язниці на кілька днів раніше встановленого терміну. На волі він зустрічається із загадковим чоловіком, який залучає його до війни між "Старими" і "Новими" богами.

Зазначимо, що "Американські боги" отримали похвалу за візуальний стиль і акторську гру, а також дві номінації на 69-й церемонії премії "Еммі" за кращий дизайн титрів і кращі візуальні ефекти, але не виграли ні в одній із категорій.

Нагадаємо, що американський відеосервіс Amazon Prime Video вирішив не продовжувати на другий сезон комедійний серіал під назвою "Шукачі правди". Причину закриття кінострічки не повідомили.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярна стримінгова платформа Netflix вирішила закрити хоррор-серіал "Таємний орден", прем'єра якого відбулася у 2019 році. Причину такого рішення представники компанії не назвали.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини