Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Amazon закриває один зі своїх комедійних серіалів
commentss НОВИНИ Всі новини

Amazon закриває один зі своїх комедійних серіалів

Прем'єра серіалу відбулася у жовтні 2020 року

15 лютого 2021, 16:50 comments1063
Поділіться публікацією:

Amazon закриває один зі своїх комедійних серіалів

Amazon закрив один зі своїх серіалів / фото: kinopoisk

Американський відеосервіс Amazon Prime Video вирішив не продовжувати на другий сезон комедійний серіал під назвою "Шукачі правди". Про це на своїй сторінці в соцмережі Instagram повідомив шанувальникам Нік Фрост, який є і творцем кінострічки й одним з головних героїв картини.

Британський актор зізнався, що дуже засмучений тим, що серіал довелося закрити й порівняв завершення комедійного проекту з "ударом по яйцях". Нік Фрост зазначив, що разом з командою дуже багато вклав у цей серіал і йому шкода закінчувати все на незавершеній ноті. За словами творця "Шукачів правди" глядачі не дізнаються багато цікавих історій про привидів, які планувалося показати в наступному сезоні.

Відзначимо, що британський серіал стартував в жовтні 2020 року і розповідав про групу людей, яка подорожувала по Великобританії й займалася дослідженням паранормальних явищ. За допомогою обладнання, яке герої кінострічки створили самостійно, вони вивчали покинуті будинки, госпіталі, церкви, щоб відшукати привидів. І свої спроби вони транслювали в Інтернеті.

Причину закриття комедійного серіалу "Шукачі правди" Нік Фрост так і не повідомив.

Нагадаємо, нещодавно популярний стрімінговий сервіс Netflix офіційно підтвердив, що продовжив на другий сезон костюмовану драму "Бріджертони", яка успішно стартувала в грудні 2020 року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що творець проекту "Гострі козирки" Стівен Найт повідомив, що шостий сезон серіалу стане останнім, але зазначив, що глядачам не варто засмучуватися, адже історія на цьому не закінчиться.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини