Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Скільки зібрав у прокаті український фільм «Я, «Побєда» і Берлін»
commentss НОВИНИ Всі новини

Скільки зібрав у прокаті український фільм «Я, «Побєда» і Берлін»

Фільм «Я, «Побєда» і Берлін» вже зібрав понад ₴53 мільйони у прокаті

16 квітня 2024, 15:30
Поділіться публікацією:

Після п'яти тижнів прокату український кінопроект "Я, "Побєда" і Берлін" демонструє значні фінансові успіхи. Державне агентство України з питань кіно заявило, що фільм зібрав касові збори в розмірі 53 934 873 гривні, а кількість проданих квитків склала 356 805.

Скільки зібрав у прокаті український фільм «Я, «Побєда» і Берлін»

Фільм «Я, «Побєда» і Берлін»

Фільм режисерки Ольги Ряшиної, розроблений компанією UPHub за підтримки Держкіно та компанії Golden Tile, відкривається сюжетом про молодого музиканта Кузьму, який напередодні важливого концерту вирушає у подорож до Берліна на старій автівці "Побєда". Ця подорож з другом Бардом обіцяє бути не лише пригодою, а й шансом на зміну життя, адже Кузьма пообіцяв своїй дівчині Барбарі повернутися на новому авто та вчасно доїхати до концерту свого гурту. Втім, події розгортаються не за планом.


Дистриб'юцією стрічки займається B&H Film Distribution Company, яка сприяла її промоції та доступності на великих екранах по всій Україні.

Позитивні відгуки критиків та значна кількість проданих квитків свідчать про високий інтерес глядачів та потенцій для подальших успіхів українського кіно на внутрішньому та міжнародному рівнях.

Нагадаємо, що в дебютній документальній стрічці українського блогера і мандрівника Антона Птушкіна "Ми, наші улюбленці і війна", прем'єра якої відбулася 28 березня, зачеплено унікальні та зворушливі історії про взаємини тварин та їхніх господарів в умовах війни. Фільм, що став свідченням не тільки людської витримки, а й дивовижної здатності тварин адаптуватися до екстремальних умов, одразу ж привернув увагу широкої аудиторії та критиків.

Крім того, анімаційні сімейні фільми стабільно привертають увагу людей і отримують хороші касові збори. Особливого розквіту мультфільми набули після 2000-х років, коли аніматори, завдяки сучасним технологіям, змогли створити культові роботи, які зібрали мільярди доларів у кінопрокаті. Портал "Коментарі" підготував рейтинг мультфільмів за касовими зборами.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини