Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Скандал Клінтон - Левінські: стартують зйомки нового сезону "Американської історії злочинів"
commentss НОВИНИ Всі новини

Скандал Клінтон - Левінські: стартують зйомки нового сезону "Американської історії злочинів"

У центрі сюжету опиниться політичний скандал

21 вересня 2020, 15:38
Поділіться публікацією:








Зовсім скоро продовжать знімати новий сезон "Американської історії злочинів", зйомки якого переривалися через пандемію. Про це повідомила виконавиця однієї з головних ролей Сара Полсон, передає видання 112.

Скандал Клінтон - Левінські: стартують зйомки нового сезону "Американської історії злочинів"

Білл Клінтон і Моніка Левінські. Фото: glavred

Третій сезон серіалу буде називатися "Імпічмент", який буде присвячений відомому політичному скандалу, в якому замішаний Білл Клінтон. Коли стало відомо про його сексуальний зв'язок зі стажеркою Монікою Левінські, була зроблена спроба зняти президента від займаної посади.

Сара Полсон зіграє роль близької подруги Моніки — Лінди Тріпп. Саме вона і розповіла про інтимний зв'язок Моніки з Клінтоном. Для зйомок вже готові майже всі необхідні декорації — Білий дім, квартира Моніки і будинок Лінди.

Актриса також поділилася, що їй подзвонили творці популярного серіалу, і сказали, що робота почнеться з наступного місяця. Також вона говорить про те, що в новому сезоні будуть напружені та непередбачувані епізоди, зіграти які їй було досить непросто.

Відомо, що знімати цю історію будуть на основі книги "Величезна змова: справжня історія про сексуальний скандал, який ледь не звалився на президента", автором якої є американський адвокат і письменник Джеффрі Тубін. А продюсером даного проекту стане сама Моніка Левінські.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, Еммі-2020: який комедійний серіал встановив рекорд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини