Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитися в День батька: ТОП-5 легких комедій
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитися в День батька: ТОП-5 легких комедій

Опубліковано список легких і захоплюючих комедій на особливу тему стосунків батьків і дітей, який підійдуть для сімейного перегляду в День батька

20 червня 2021, 18:50
Поділіться публікацією:

Щорічно у третю неділю червня в Україні й світі відзначається День батька, в цьому році його святкування припадає на 20 червня. У зв'язку з цим, видання "Коментарі" підготувало добірку легких фільмів про стосунки батьків та дітей, які відмінно підійдуть для сімейного перегляду.

Що подивитися в День батька: ТОП-5 легких комедій

що подивитися в День батька (фото з відкритих джерел)

Оптом дешевше (2003 рік)

Подружній парі Тому і Кейт Бейкер доля підготувала не один подарунок ...Вони покохали один одного ще в шкільні роки, одружилися і завели ... дванадцять дітей! Велика родина — це прекрасно, але потрібно пам'ятати, що кожна дитина потребує уваги та догляду.

Місіс Даутфайр (1993 рік)

Після тяжкого розлучення турботливий батько, намагаючись знайти можливість спілкуватися з дітьми, і знаходить сміливе і незвичайне розв'язання проблеми. Він переодягається в шотландську няню і влаштовується на роботу до колишньої дружини.

Батько нареченої (1991 рік)

Для дочки майбутнє весілля — урочиста і хвилююча подія в житті. Для її люблячого батька — божевільний дім. По-перше, він розлучається зі своєю обожнюваною дитиною. По-друге, з чималою сумою грошей.

Черговий тато (2003 рік)

Філа і Чарлі звільняють з роботи з великої корпорації. І тепер вони самі повинні сидіти зі своїми синами, оскільки оплачувати рахунки дорогого дитячого центру вже просто нема на що. Промучившись декілька тижнів зі своїми дітьми, татусі настільки захопилися цим заняттям, що вирішили відкрити свій центр для перебування дітей.

Чому він? (2016 рік)

Кожному батькові важко миритися з тим, що його улюблена дочка виросла і тепер живе власним дорослим життям. Так сталося і з нашими героями. Дбайливий тато вирішив зробити доньці сюрприз, і приїхати в гості на вихідні. Дівчина радо зустрічає близьких і знайомить зі своїм молодим чоловіком, симпатичним і дуже забезпеченим, але вельми неформальним.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які фільми 2021 року стали кращими за версією The Guardian.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини