Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитися в червні: найочікуваніші серіали місяця
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитися в червні: найочікуваніші серіали місяця

Опубліковано список найочікуваніших серіалів 2021 року, які виходять на екрани вже в цьому місяці

6 червня 2021, 21:35
Поділіться публікацією:
































Скоротати червневі вечори можна за переглядом цікавого серіалу, особливо, коли на вулиці погана погода. Які новинки очікують кіноманів в цьому місяці?

Що подивитися в червні: найочікуваніші серіали місяця

Що подивитися в червні (фото з відкритих джерел)

"Історія Лізі" / Lisey's Story

Прем'єра цього драматичного міні-серіалу, заснованого на романі "короля жахів" Стівена Кінга, відбулася 4 червня. У ньому розповідається про жінку, життя якої перевертається після втрати чоловіка — відомого письменника. Переживаючи трагедії, їй доводиться відбиватися від настирливих літературних агентів, а також зануритися в загадкове минуле свого коханого і знайти там секрети, до яких вона була зовсім не готова.

"Локі" / Loki

Зовсім скоро, а саме 9 червня, на екрани виходить серіал "Локі", в головній ролі з Томом Хіддлстоном, який зіграв хитрого скандинавського бога. У сюжеті розкажуть, куди подівся Локі після того, як вкрав Тессеракт. Виявляється, своїм вчинком він створив тимчасову аномалію і викликав увагу організації, яка відстежує всі зміни в просторі та часі й стежить за правильним ходом історії.

"Кевін може котитися під три чорти" / Kevin Can F ** k Himself

Американську багатосерійну драму, яка розповідає про жінку, яка втомилася терпіти чоловіка і намагається з цим щось зробити, глядачі зможуть подивитися 13 червня. Головна героїня втомилася бути другорядним персонажем у своїй же сім'ї й починає бунтувати. Але чи зможе Еллісон впоратися з усіма проблемами?

"Фізкультура" / Physical

Цей серіал вийде на екрани 18 червня і перенесе глядачів в модні 80-е. У центрі історії — тиха домогосподарка Шейла Рубін, яка змушена жити в тіні свого чоловіка, який вічно пропадає на роботі. Однак нудне розмірене життя Шейли змінює випадок, коли вона відкриває для себе світ аеробіки. Фізичні навантаження допомагають жінці не тільки піти від власних проблем, а й перетворити нове захоплююче хобі на прибутковий бізнес.

"Секс / Життя" / Sex / Life

Це комедійний серіал, заснований на реальній історії, описаній в мемуарах Б. Б. Істон "44 розділи про чотирьох чоловіків" стартує 25 червня. У ньому йтиметься про дружину і матір двох дітей, яка живе з сім'єю в маленькому непримітному містечку і відверто нудьгує в тривалому шлюбі, де пристрасті давно вже немає. Задля розваги вона починає вести щоденник, де не стримує себе в спогадах про свою бунтівну юність і описує еротичні фантазії. Одного разу замітки жінки потрапляють в руки її чоловіка і назавжди змінюють життя пари, дозволяючи повністю переглянути стосунки.

Що подивитися в червні: найочікуваніші серіали місяця - фото 2

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який серіал Netflix вирішив закрити після першого сезону.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини