Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитися: ТОП-5 комедій для гарного вечора (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитися: ТОП-5 комедій для гарного вечора (ВІДЕО)

Опубліковано список найсмішніших фільмів, які допоможуть вам відволіктися і скрасять час на карантині

11 квітня 2021, 15:55 comments1283
Поділіться публікацією:








































Неділя — чудовий привід відпочити та провести вечір вдома за переглядом цікавих комедій, які вже зібрані в нашій сьогоднішній підбірці. Вибирайте вподобаний фільм і насолоджуйтеся затишним вечором із друзями.

Що подивитися: ТОП-5 комедій для гарного вечора (ВІДЕО)

Підбірка веселих фільмів (фото з відкритих джерел)

Канікули (2015 рік)

Головний герой Рості Грізвольд вирішує, що потрібно якось зблизити свою сім'ю і налагодити в ній стосунки, тому організовує спільну відпустку.

Він хоче вирушити зі своєю дружиною і дітьми в такий же тур, в який він колись вирушав зі своїм батьком. Заради такої пригоди голова сімейства придбав новий автомобіль і багато часу витратив на планування. Однак далеко не все піде за планом.

Шпигун (2015 рік)

Шпигунська комедія, не позбавлена типового для бойовиків екшену. У центрі фільму — Сьюзан Купер, яка з дитинства мріє стати секретним агентом.

Заради своєї мети жінка пішла працювати в ЦРУ, але вже не перший рік займає там дрібну посаду. Раптово настає її зірковий час: вона може покинути офіс і зайнятися шпигунською роботою. Однак робить вона це вкрай ексцентрично.

Не та дівчина (2020 рік)

Головний герой Тім Моріс запрошує жінку своєї мрії Міссі на гавайський курорт, де його компанія збирається весело провести корпоратив. Відправивши повідомлення, він занадто пізно розуміє, що написав зовсім інший Міссі з кошмарного побачення наосліп.

За бортом (2018 рік)

Це ремейк однойменного романтичного фільму 1987 року. У центрі сюжету — самозакоханий і егоїстичний Леонардо Монтенегро, який одного разу вивалюється за борт своєї яхти.

Після падіння він втрачає пам'ять і потрапляє до лікарні. Розносниця піци Кейт, яка дуже хоче помститися йому за хамство, запевняє його, що він — її чоловік і батько трьох дітей.

Прикинься моєю дружиною (2011 рік)

Денні — успішний лікар, який по дурості розповідає своїй нареченій, що він був одружений і у нього двоє дітей (що є неправдою). Щоб не виглядати брехуном, Денні вмовляє свою асистентку прикинутися його дружиною ...

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які небанальні фільми можна подивитися ввечері.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини