Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитися: Білл Гейтс порадив три серіали Netflix
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитися: Білл Гейтс порадив три серіали Netflix

Білл Гейтс зізнався, що підсів »на стрімінгові сервіси

8 березня 2021, 18:20
Поділіться публікацією:
























Американський мільярдер Білл Гейтс зізнався, що у вільний час любить не лише читати книги, а й дивитися серіали. У недавньому своєму інтерв'ю він назвав три кінострічки від стрімінгової платформи Netflix, які йому дуже сподобалися і порекомендував їх до перегляду всім.

Що подивитися: Білл Гейтс порадив три серіали Netflix

Що радить подивитися Білл Гейтс (фото з відкритих джерел)

Співзасновник Microsoft розповів, що "підсів" на стрімінгові сервіси й одного разу не помітив, як минуло 4 години. А все тому, що захопився наступними серіалами:

"Люпен"

Французький серіал в головній ролі з Омаром Сі за короткий час став лідером за переглядами на Netflix. Сюжет розповідає про професійного злодія, який натхненний літературним персонажем Арсеном Люпен — героєм новел Моріса Леблана. Головний герой вміло використовує свої знання, щоб дізнатися правду про крадіжку дорогої прикраси, за яку свого часу посадили за ґрати його батька. Кінострічка вже продовжена на другий сезон.

"Американська сімейка"

Підприємець зізнався, що дивився цей серіал разом зі своєю сім'єю і він входить в число його фаворитів. "Американська сімейка" — це дотепна комедія з сучасним поглядом на сімейні узи, але вона зберегла старомодну душевність. Це псевдодокументальний погляд на складне життя і любов трьох типових американських сімей.

"Американці"

Драматичний серіал, який  розповідає історію про двох російських шпигунів, які під виглядом американців заселилися в передмістя Вашингтона в період холодної війни. Білл Гейт високо оцінив кінцівку кінострічки й назвав серіал одним з кращих за останні роки.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які фільми можна подивитися на 8 Березня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Брат

14 березня 2021, 10:59

Какую херню смотрит этот "филантроп". А я советую найти и не только прочитать,а изучать как библию,трилогию С.Снегова "Люди как боги".Хотя это научная фантастика,но там есть ответы на многие современные тупости.

serg

8 березня 2021, 18:39

Пусть сам смотрит это мусор зашкварный. Не думал что он такой лицемерный идиот


Новини