Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Про кохання і не тільки: ТОП-5 кращих фільмів до 8 Березня
commentss НОВИНИ Всі новини

Про кохання і не тільки: ТОП-5 кращих фільмів до 8 Березня

Ці фільми допоможуть розслабитися і переглянути своє життя

7 березня 2021, 15:45 comments1067
Поділіться публікацією:








































Напередодні Міжнародного жіночого дня, наше видання підготувало добірку цікавих фільмів, які торкнуться найтонших струн жіночої душі. У добірці є кінострічки на будь-який смак: автобіографічні історії, комедії, драма та інше.

Про кохання і не тільки: ТОП-5 кращих фільмів до 8 Березня

що можна побачити на 8 Березня / Фото: freepik

Їж, молись, кохай (2010)

Художній фільм про успішну жінку Елізабет Гілберт, у якої є все: чоловік, великий будинок і робота. Але в один момент вона розуміє, що живе не тим життям, який хоче. Елізабет вирішує кардинально все змінити й відправляється в подорож, щоб пізнати себе і відкрити нові можливості.

Джой (2015)

Трагікомедійний фільм у головній ролі з Дженніфер Лоуренс (Джой), заснований на реальній історії однієї з найуспішніших жінок-підприємців США. Він розповідає історію непростого життя матері-одиначки, яка завдяки своїй цілеспрямованості й вірі у свою справу змогла досягти неймовірного успіху.

Красуня на всю голову (2018)

Легка комедія, яка допомагає розслабитися, але водночас вчить жінок любити та приймати себе такими, якими вони є. У центрі сюжету Рене Беннетт — невпевнена і закомплексована дівчина, яка одного разу падає з тренажера і вдаряється головою, але цей неприємний інцидент кардинально змінює її життя.

8 жінок (2002)

Фільм, який показує жінок у всьому їх різноманітті — з усіма їх прекрасними достоїнствами та милими недоліками. За сюжетом 8 жінок збираються для святкування Різдва в сімейному маєтку, але виявляють, що його господар убитий. І дами починають розслідування.

Посмішка Мони Лізи

Художній фільм, який розповідає історію вчительки-феміністки Кетрін Енн Уотсон, яка починає викладати в консервативному жіночому коледжі. Вона закликає учениць повірити в себе, вчитися, щоб створити професійну кар'єру і самим забезпечити своє майбутнє. Але не всі поділяють її методи виховання.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що варто подарувати жінкам на 8 березня.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини