Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитись у грудні: ТОП-5 нових серіалів
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитись у грудні: ТОП-5 нових серіалів

Опубліковано список нових захоплюючих кінострічок, які вийдуть на екрани у грудні 2021 року: что подивитись

9 грудня 2021, 22:50 comments1283
Поділіться публікацією:

Останній місяць 2021 року буде багатим на різні кіноновинки, які допоможуть розслабитися та скрасити зимові вечори. Запасайтеся попкорном та ловіть добірку нових серіалів.

Що подивитись у грудні: ТОП-5 нових серіалів

Що подивитись у грудні (фото з відкритих джерел)

Гарлем/Harlem

З грудня стартував американський комедійний серіал "Гарлем", у якому йдеться про жіночу дружбу та пізнання життя. Сюжет розповідає про чотирьох подруг – співачку, дизайнера, підприємця та професорку, які намагаються гідно зустріти всі сюрпризи долі, знайти кохання, побудувати стосунки та зрозуміти, як їх гармонійно поєднувати з кар'єрою.

І просто так/ And just like that

Сьогодні, 9 грудня, на екрани вийшла довгоочікувана комедійна драма, сіквел популярного серіалу "Секс у великому місті". Попри жаркі обговорення шоу, про сюжет досі відомо мало. Продюсери досі тримають інтригу. Але відомо те, що головним героїням вже за 50, але вони виглядають такими ж амбітними, гламурними та веселими, як і двадцять років тому.

Станція одинадцять/ Station Eleven

Фантастичний серіал за однойменним романом Емілі Сент-Джон Мандел глядачі побачать 16 грудня. Події картини відбуваються у постапокаліптичному світі після наслідків вірусної пандемії. У серіалі після страшної епідемії грипу вимерло 99% людства, і тепер ті, хто вижив, намагаються відбудувати все заново.

З любов'ю/ With Love

А через день, 17 грудня, стартує серіал "З любов'ю", який розповідає про зворушливий сімейний дует — сестру і брата — Лілі та Хорх Діас, які просто шукають звичайного щастя в житті. Лілі щойно розлучилася з хлопцем і тепер перебуває у пошуках справжнього кохання. А Хорхе зустрів нарешті досить гарного чоловіка, щоб познайомити його із сім'єю. Кожен епізод шоу присвячений окремому святу, під час якого розгортаються події протягом року.

Попередниця/ The Girl Before

19 грудня вийде міні-серіал, заснований на однойменній книзі Дж.П. Делейні. У ньому розповідається про дівчину на ім'я Джейн, яка після нещодавньої особистої трагедії прагне розпочати життя з чистого аркуша. Вона переїжджає до казкового будинку в Лондоні, який люб'язно пропонує орендувати його ексцентричний власник – архітектор Едвард Монкфорд. Його пропозиція здається надто привабливою, щоб відмовитися. Але згодом Джейн починає бентежити життя в маєтку, який лякає його дивними спогадами.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, який серіал б'є рекорди з переглядів на Netflix.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини