Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитись на вихідних цього тижня. Прем’єри серіалів та фільмів
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитись на вихідних цього тижня. Прем’єри серіалів та фільмів

Наближаються вихідні, а разом з тим є вільний час для перегляду серіалів та фільмів.

2 вересня 2022, 10:30 comments1175
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Цього тижня у світі кіно відбулось кілька яскравих прем’єр. Одна з найголосніших – це вихід найдорожчого серіалу "Володар перснів: Персні влади". Отже, що можна переглянути на вихідних.

Що подивитись на вихідних цього тижня. Прем’єри серіалів та фільмів

Що подивитись на вихідних цього тижня. Прем’єри серіалів та фільмів

"Володар перснів: Персні влади" — найдорожче фентезі

2 вересня відбулась прем’єра серіалу "Володар перснів: Персні влади" заснованого на творах культового письменника у жанрі фентезі Джона Толкіна. Вихід серіалу відбувся через 20 років після прем'єрного показу фільму "Володар перснів". Серіал перенесе глядачів у час відносного миру в Середзем'ї, де ми прослідкуємо долі відомих і нових героїв. Вже доступні два перші епізоди серіалу.

 


"Самаритянин" - Сильвестр Сталлоне знову у кіно

Сильвестр Сталлоне повертається забутим супергероєм у новому фільмі Самаритянин. Підліток Сем одержимий Самаритянином, супергероєм, який зник двадцять років тому після останньої битви зі своїм злим братом-близнюком. Хлопець переконаний, що його кумир зовсім не помер і все ще десь живе. Одного разу його увагу привертає мовчазний сусід. Чи може бути так, що Самарянин буквально живе поруч з ним?


"Запрошення" - головне завдання вижити

Після смерті матері, Еві робить аналіз ДНК ​​і виявляє зниклого двоюрідного брата, про існування якого вона не знала. Жінка запрошена новою родиною на розкішне весілля в англійській місцевості. Однак невдовзі Еві опиняється втягненою в жахливі обставили, коли відкриває заплутані таємниці історії своєї родини.

Також можна переглянути наступні епізоди найгучнішої прем’єри літа — серіалу "Дім Дракона".

Раніше, портал "Коментарі" писав про те, як українські військові знищують російських окупантів. Це також цікава розвага для перегляду на вихідних.

 

 

 

 

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини