Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Щеплення від нудьги: ТОП-5 фільмів із хвацько закрученим сюжетом
commentss НОВИНИ Всі новини

Щеплення від нудьги: ТОП-5 фільмів із хвацько закрученим сюжетом

Чим складніший і заплутаніший сюжет, тим цікавіша картина

28 березня 2021, 15:55 comments2464
Поділіться публікацією:








































Якщо у фільмах вам подобається закручений сюжет і небанальні повороти подій, тоді наведена нижче добірка саме для вас. Напруга та інтрига в цих стрічках зберігаються до самого кінця.

Щеплення від нудьги: ТОП-5 фільмів із хвацько закрученим сюжетом

П'ять фільмів із закрученим сюжетом (фото з відкритих джерел)

Гра (1997 рік)

Захоплюючий психологічний трилер, головну роль у якому зіграв Майкл Дуглас. У центрі сюжету — заможний і успішний чоловік, який на день народження отримує незвичайний подарунок — квиток для участі в "Грі". Він сподівається, що вона поверне йому смак і гостроту життя. Але головний герой навіть не підозрює, через що йому доведеться пройти.

Тіло (2012 рік)

Детективний трилер, сюжет якого розгортається навколо розслідування досить дивної та заплутаної справи. У морзі пропадає тіло дружини молодого професора-хіміка. Єдина людина, яка могла б пролити світло на цю історію, — охоронець моргу, але він у лікарні без свідомості, тому що потрапив під автомобіль, коли вночі в паніці тікав із місця роботи.

Море спокуси (2019 рік)

Драматичний трилер, дія якого розгортається на Карибських островах, де живе капітан рибальського судна. Одного разу на його порозі з'являється колишня дружина і просить у нього захисту і допомоги, перетворивши його будні у вир захоплюючих і небезпечних подій.

Мисливці за головами (2012 рік)

Кримінальний трилер, в якому головний герой займається крадіжкою дорогих картин, щоб утримати свою дружину, яка володіє галереєю. Але під час чергової спроби крадіжки, метою якої стала картина Рубенса, на самого злодія починається активне полювання.

Хмарний атлас (2012 рік)

У цьому історико-фантастичному фільмі переплітаються шість історій, які відбулися в різний час і в різних місцях. Вони відрізняються за жанровим складником, але все ж мають щось спільне. Поступово події, про які йдеться у фільмі, починають "стирати" тимчасові рамки та реальність.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що названий кращий фільм 2020 року за версією Rotten Tomatoes.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини