Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Російський фільм потрапив до списку найгірших в історії людства
commentss НОВИНИ Всі новини

Російський фільм потрапив до списку найгірших в історії людства

Новий російський фільм, який Мінкульт РФ випустив для пропаганди став одним з найгірших в історії.

27 вересня 2023, 12:35 comments1128
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Російський пропагандистський фільм "Свідок" (рос. Свидетель) вийшов у прокат у серпні 2021 року та зазнав неймовірного провалу. Фільм потрапив до найгірших фільмів IMDb, які коли-небудь створювало людство.

Російський фільм потрапив до списку найгірших в історії людства

Російська стрічка "Свідок" потрапила до списку найгірших фільмів IMDb. Фото з відкритих джерел

Сюжет фільму базується навколо бельгійського скрипаля, який потрапляє спочатку до Москви, а потім в Київ. Саме в Києві віртуоз застає повномасштабне вторгнення Росії, де за сюжетом стає свідком "нелюдських злочинів українських військових", які засновані на російській пропаганді, маніпуляціях та фейках. 

Фільм знімали у російській Твері у період з листопада 2022 року по квітень 2023. Російське Міністерство культури виділило на пропагандистську стрічку бюджет у понад 200 млн, але фільм зазнав провалу. "Свідок" на внутрішньому ринку зібрав менш як 7 млн рублів. Таким чином в середньому на одному показі фільму було близько 4 глядачів.

На міжнародній платформі IMDb російський фільм "Свідок" отримав рейтинг 1.0 і таким чином потрапив до списку найгірших в історії людства.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стрічка 2023 року "Барбі" стала найкасовішим фільмом у 100-річній історії Warner Bros. Таким чином фільм про пригоди барбі побив рекорд 10-річної давнини, який належав останній частині серії фільмів про Гаррі Поттера.

Також "Коментарі" писали, що Європейський Союз назвав соцмережу, яка стала найбільшим джерелом російської дезінформації. Згідно зі звітом Європейської комісії платформа X (колишній Twitter) є соціальною мережею, яка має найбільшим відсотком публікацій з неправдивою або дезінформацією. Крім того, користувачі, які поширюють російську пропаганду, фейки та маніпуляції мають більше підписників ніж ті, які цього не роблять.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ірина

27 вересня 2023, 12:00

як він вийшов у прокат у серпні 21 року, якщо "Фільм знімали у російській Твері у період з листопада 2022 року по квітень 2023." ???


Новини