Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Фільм "Барбі" побив рекорд Гаррі Поттера
commentss НОВИНИ Всі новини

Фільм "Барбі" побив рекорд Гаррі Поттера

Стрічка 2023 року "Барбі" стала найкасовішим фільмом у 100-річній історії Warner Bros. та побила рекорд Гаррі Поттера.

30 серпня 2023, 16:25
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Фільм "Барбі" став найкасовішою стрічкою компанії Warner Bros. за її усю 100-літню історію. Фільм обійшов минулого рекордсмена за касовими зборами "Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 2", який вийшов у 2011 році.

Фільм "Барбі" побив рекорд Гаррі Поттера

Кадр з фільму "Барбі"

За даними Comscore в останні вихідні серпня фільм "Барбі" зміг зібрати щонайменше 15 млн доларів і таким чином досяг касових зборів понад 1,341 млрд доларів. Згідно з цими результатами стрічка про барбі обійшла останню частину популярної саги про Гаррі Поттера, випередивши фільм "Гаррі Поттер і Дари смерті: Частина 2" на 767 тис. доларів. Таким чином фільм "Барбі" став найкасовішим в історії студії Warner Bros.

"Коли вперше було оголошено про вихід "Барбі", я не думаю, що хтось міг передбачити, що це стане глобальним явищем", — сказав старший аналітик Comscore Пол Дергарабедян.

Попри касову успішність фільму, "Барбі" ще не потрапив у список 10 найдорожчих фільмів. На десятій сходинці перебуває фільм компанії Marvel Studios "Месники", який вийшов у 2012 році та зібрав у прокаті понад 1,520 млрд доларів. Лідером рейтингу найкасовіших фільмів залишається "Аватар" 2009 року, який отримав рекордні 2,923 млрд доларів у прокаті.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про найочікуваніші фільми серпня. Крім того "Коментарі" підготували для вас список семи фільмів, про які всі говоритимуть у 2023 році, туди на початку року потрапив також фільм "Барбі".

Також "Коментарі" писали про режисерку Ґрета Гервіг, яка розповіла, чи буде продовження у фільму "Барбі". За її словами вона вже показала у фільмі все, що хотіла.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини