Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Режисерка Ґрета Гервіг розповіла, чи буде продовження у фільму «Барбі»
commentss НОВИНИ Всі новини

Режисерка Ґрета Гервіг розповіла, чи буде продовження у фільму «Барбі»

Чи слід очікувати наступну частину фільму "Барбі", після його неймовірного успіху. Режисерка стрічки відповіла на це питання.

31 липня 2023, 18:00
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Фільм "Барбі" ще до початку прем’єри привернув увагу кіноманів. А у перші вихідні стрічка заробила 162 млн доларів, що стало рекордом серед фільмів, які вийшли після пандемії. Крім того, такий показник є найкасовішим у прем’єрні вихідні за всю історію фільмів, які були зняті режисерами жінками. 

Режисерка Ґрета Гервіг розповіла, чи буде продовження у фільму «Барбі»

Кадр з фільму "Барбі"

Тепер режисерка фільму "Барбі" Ґрети Гервіг розповіла, чи буде друга частина історії. Під час інтерв’ю для видання NY Times Гервіг запитали, чи стане фільм "Барбі" початком франшизи, або це повна історія, яка має остаточне завершення.

Ґрета Гервіг зізналась, що зараз вона не думає про продовження фільму.

"На цей момент це все, що у мене є. У мене таке відчуття в кінці кожного фільму, ніби в мене ніколи не буде іншої ідеї, і все, що я коли-небудь хотіла зробити, я зробила", — розповіла Гервіг.

Далі режисерка "Барбі" зазначила, що "не хотіла б руйнувати чиюсь мрію, але для мене в цей момент продовження фільму абсолютно нульове". 

Попри те, що Ґрета Гервіг виключила можливість продовження історії про Барбі, однак, це не означає, що цього не може статись. Головна акторка "Барбі" Марго Роббі відповідаючи на подібне питання про продовження фільму не була така категорична, як Ґрета Гервіг.

"Історія може піти в мільйон різних напрямків з цього моменту", — зазначила Марго Роббі.

Марго Роббі розповіла, що вже були переговори про її потенційну участь у фільмі "Барбі 2", однак нічого конкретного не обговорювалось.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що штучний інтелект показав, як виглядали б герої фільму "Барбі", якби були ляльками.

Також "Коментарі" писали про фільм за мотивами популярної гри, який отримав дату виходу. Він переповнений зірками Голлівуду.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини