Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Фільм за мотивами популярної гри отримав дату виходу: він переповнений зірками Голлівуду
commentss НОВИНИ Всі новини

Фільм за мотивами популярної гри отримав дату виходу: він переповнений зірками Голлівуду

Після популярності в ігровому світі Голлівуд вирішив екранізувати гру в жанрі бойовика, вестерну та наукової фантастики.

26 липня 2023, 12:37
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Фільм за мотивами популярної гри отримав дату виходу: він переповнений зірками Голлівуду

Голлівуд екранізує гру Borderlands. Зображення з відкритих джерел

У Голлівуді вже кілька років намагаються реалізувати фільм за мотивами шутера з елементами RPG Borderlands. Тепер стало відомо про остаточну дату прем'єри фільму. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання IGN.

Голлівуд усе більше використовує відеоігри для своїх фільмів, які приносять великі кошти для кіностудій. Прикладом цього може фільм "Брати Супер Маріо в кіно", який заробив 1,35 млрд доларів у прокаті. А в серпні вийде екранізація комп'ютерної гри Gran Turismo від PlayStation.

Наступною великою прем'єрою може стати екранізація гри Borderlands, яка перебувала у розробці кіностудій з 2015 року. Borderlands від режисера Елі Рота можна буде побачити через рік, а точніше 9 серпня 2024 року. На жаль, крім дати виходу досі не було опубліковано жодного трейлера чи нових зображень з фільму.

Фільм Borderlands зібрав каст відомих акторів серед яких є Кейт Бланшетт Джеймі Лі Кертіс, Кевін Харт, Джек Блек та інші. Borderlands — це рольова гра від першої особи, дія якої розгортається в жанрах бойовика, вестерну та наукової фантастики.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про 10 найкращих серіалів, які вийшли у першій половині 2023 року. На вершині рейтингу опинився серіал, який є екранізацією популярної комп'ютерної гри.

Також "Коментарі" писали про прем'єру фільму "Барбі", який розповідає про ляльку, що вирішила потрапити у реальний світ. Штучний інтелект перетворив героїв з фільму "Барбі" у ляльок з однойменної серії. Таким чином ви можете побачити, як виглядала б Марго Роббі, як Барбі, чи Раян Гослінг, як Кен.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини