Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Продюсер Аватара 3 опублікував перше фото зі зйомок нової частини фільму
commentss НОВИНИ Всі новини

Продюсер Аватара 3 опублікував перше фото зі зйомок нової частини фільму

В мережу потрапив перший кадр з третьої частини фільму Джеймса Кемерона "Аватар".

18 червня 2023, 11:10
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Через затримку, продовження культової стрічки "Аватар 3" з 2024 року на 2025 режисер фільму Джон Ландау поділився фотографією зі знімального майданчика. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Ландау.

Продюсер Аватара 3 опублікував перше фото зі зйомок нової частини фільму

Кадр з фільму "Аватар: Шлях води"

Третій фільм Джеймса Кемерона про світ Пандори досі залишається без назви та розповідатиме про наслідки подій, що відбувались у стрічці "Аватар: Шлях води". Шанувальникам фільму довелось чекати 13 років на другу частину фільму через постійні перенесення та роботу зі спецефектами.

Третя частина блокбастера також йде подібним шляхом. Окрім технічних складностей зі спецефектами Disney також намагається знайти вікно виходу фільму "Аватар" так, що б він не нашкодив іншим прем'єрам. Таким чином фанатам світу Пандори цього разу доведеться чекати менше, адже фільм вийде у 2025 році. Це підтвердив один з продюсерів стрічки Джон Ландау, який поділився першим кадром зі знімального майданчика "Аватар", який можна переглянути нижче:

Продюсер Аватара 3 опублікував перше фото зі зйомок нової частини фільму - фото 2

"Кожен фільм "Аватар" — це захоплююче та епічне починання, яке потребує часу для досягнення якості, якої ми прагнемо як кінематографісти та якої очікує глядач. Команда наполегливо працює й не може дочекатися, щоб повернути глядачів на Пандору в грудні 2025 року", — написав Джон Ландау та виклав перше фото зі знімального майданчика.

Нагадаймо, що у другій частині Аватара Джейк Саллі і Нейтірі створили сім’ю та виховували своїх дітей. Однак люди знову повернулись на Пандору та атакували їх поселення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що стало відомо, яке нове плем'я з'явиться у фільмі "Аватар 3".

Також "Коментарі" писали про 7 фільмів, про які всі говоритимуть у 2023 році.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини