Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Фанати «Гри в кальмара» атакували номер жителя Кореї: що сталося
commentss НОВИНИ Всі новини

Фанати «Гри в кальмара» атакували номер жителя Кореї: що сталося

Стрімінговий сервіс Netflix буде змушений змінити сцени в серіалі «Гра в кальмара», тому що там «засвітився» реальний номер людини

7 жовтня 2021, 13:45
Поділіться публікацією:

Південнокорейський серіал "Гра в кальмара" продовжує бити рекорди за переглядами. Але стримінговій платформі Netflix доведеться змінити деякі сцени в кінострічці, конкретно ті, де був "засвічений" реальний номер людини.

Фанати «Гри в кальмара» атакували номер жителя Кореї: що сталося

серіал "Гра в кальмара" (фото з відкритих джерел)

Як повідомляє видання The Hollywood Reporter, у серіалі вказали реальний номер жителя Кореї й тисячі фанатів почали обривати йому телефон, щоб потрапити в гру і заробити грошей. Чоловік розповів, що йому в добу надходить близько 4 тисяч дзвінків, без урахування текстових повідомлень. Спочатку він думав, що це спам, але один з тих, хто додзвонився розповів йому, що відбувається. Житель Кореї зазначив, що більшість тих, хто хоче "потрапити в гру" — діти. Але змінити номер телефону чоловік не може, тому що використовує його в робочих цілях.

Коли ця історія набула розголосу до "постраждалого" звернувся лідер Національної революційної партії Південної Кореї з пропозицією викупити його номер за 100 мільйонів вон (85 тисяч доларів).

Стримінгова платформа Netflix зараз хоче змінити сцени, де "засвітився" реальний номер телефону, щоб жителю Кореї дали спокій.

До слова, серіал "Гра в кальмара" наробив багато шуму з моменту виходу, ця кінострічка б'є рекорди за переглядами в 90 країнах. Сюжет розповідає про людей, які потрапили в таємний турнір, де йде боротьба за життя і за головний приз — 45, 6 мільярдів вон.

Нагадаємо, якщо не знаєте, чим зайнятися осіннім прохолодним вечором, тоді представляємо вам добірку цікавих серіалів, які виходять на екрани в жовтні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що відома шахістка подала позов до суду на Netflix через серіал "Хід королеви".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини