Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Прем'єру фільму «Місія нездійсненна 7» перенесли через спалах коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Прем'єру фільму «Місія нездійсненна 7» перенесли через спалах коронавірусу

Тепер фільм збираються показати на широких екранах 30 вересня 2022 року

3 вересня 2021, 03:00
Поділіться публікацією:

Американська кінокомпанія Paramount Pictures повідомила про рішення перенести прем'єру фільму "Місія нездійсненна 7" з Томом Крузом у головній ролі через спалах коронавірусу штаму Delta. Про це повідомляє американське видання Deadline.

Прем'єру фільму «Місія нездійсненна 7» перенесли через спалах коронавірусу

Фільм - фото з відкритих джерел

Тепер фільм збираються показати на широких екранах 30 вересня 2022. Крім цього, в компанії перенесли ще один фільм за участю Круза. За оновленою інформацією, прем'єра фільму "Топ Ган: Меверік" (відбудеться 27 травня 2022 року.

В BBC пояснили, що рішення про зміну прем'єрних дат було прийнято через стрімке поширення коронавірусного штаму Delta. На думку творців, це могло б стати перешкодою для глядачів відвідувати кінотеатри, і тоді обидва фільми провалилися б в прокаті.

Крім картин за участю Круза, в компанії перенесли прем'єру комедії "Диваки назавжди" з Джонні Ноксвілл в головній ролі. Фільм з'явиться в прокаті в лютому 2022 року, тобто на чотири місяці пізніше.

Нагадаємо, за інформацією видання Deadline, американська кінострічка в жанрі слешер зібрала за перший вікенд 22,4 мільйона доларів. Вона є сиквелом однойменного фільму 1992 року, знятого режисером Бернардом Роузом за мотивами оповідання Клайва Баркера "Заборонене". У фільмі розповідається про хлопця Ентоні Маккі, який разом зі своєю коханою дівчиною переїжджає в Чикаго, де зародилася легенда про Кендімене — маніяка з гаком замість однієї руки. Він вбиває своїх жертв, будучи до них ночами з дзеркала. Режисером нової версії кінокартини стала Ниа ДаКоста ( "Лісок", "Марвел"), а продюсерами Іен Купер, Уін Розенфельд і Джордан Пив.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини