Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Померла зірка серіалу «Люпен» від Netflix
commentss НОВИНИ Всі новини

Померла зірка серіалу «Люпен» від Netflix

Французький актор Адама Ніан помер у віці 56 років. Колеги по знімальному майданчику висловили слова співчуття.

31 січня 2023, 17:26
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Помер французький актор Адама Ніан, який грав у двох сезонах серіалу "Люпен". Причина його смерті не називають. Йому було 56 років. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Daily Mail.

Померла зірка серіалу «Люпен» від Netflix

Помер Адама Ніан з серіалу "Люпен". Фото з відкритих джерел

Французький актор Адама Ніан відомий за роллю в постановці Netflix "Люпен". У ній він зіграв персонажа, на ім'я Леонардо, мета якого вбити головного героя серіалу Ассана Діопа. Діопа зіграв інший французький актор Омар Сі, який висловив свої співчуття через смерть колеги по знімальному майданчику.

"Я висловлюю глибокі співчуття родичам Адама, чудового актора, з яким я мав задоволення і можливість грати. Він був людиною рідкої доброти. Нехай його душа спочиває з миром", — написав у Twitter Омар Сі.

Слова співчуття також опублікував режисер Олів'є Аббу. Він був першим, хто оголосив публічно, що Ніан помер.

"З великим сумом я дізнався про смерть Адама Ніане, з яким я мав задоволення працювати над двома сезонами "Іскандера" та фільмом "Гнів". Ми не розлучалися чотири роки, розділяючи напружений час, мистецькі та дуже людські пригоди в різних віддалених куточках світу. Він був дуже цілеспрямованим, освіченим, харизматичним, талановитим. Він був не тільки моїм партнером, а й другом і героєм", — пише Олів'є Аббу.

Ніан народився в Парижі в 1966 році. Навчався в Інституті театрознавства в Сорбонні. 56-річний актор переважно грав у театрі та французьких серіалах, зокрема Mystrees, PJ та The Last Panthers.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що померла актриса, яка грала роль Венздей в серіалі 60-х років.

Також "Коментарі" писали про Тома Хенкса, який розповів про один зі своїх найважливіших фільмів про який ніхто не згадує.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини