Головна Новини Дозвілля фільми і серіали П'ять небанальних фільмів, які допоможуть скрасити вечір
commentss НОВИНИ Всі новини

П'ять небанальних фільмів, які допоможуть скрасити вечір

Сідайте зручніше і вибирайте ідеальний фільм для вечора

4 квітня 2021, 16:10 comments1135
Поділіться публікацією:








































Якщо не знаєте, чим зайнятися ввечері, тоді ознайомтеся з підбіркою цікавих і небанальних кінострічок, які допоможуть вам розслабитися і відпочити перед новим робочим тижнем.

П'ять небанальних фільмів, які допоможуть скрасити вечір

Що подивитися ввечері (фото з відкритих джерел)

Сліпі плями (2018 рік)

Американський комедійно-драматичний фільм, в центрі якого опиняється темношкірий чоловік Коллін. Він чекає, коли закінчиться термін його виправних робіт і він зможе повернутися до свого нормального життя. Але в один із вечорів він стає свідком вбивства, скоєного поліцейським. Тому чоловік коливається, що вибрати: справедливість чи свої тихі будні.

Філософи: Урок виживання (2013 рік)

Науково-фантастичний психологічний трилер, сюжет якого розгортається навколо вчителя і 20 його учнів. На уроці вони грають в одну цікаву гру: планеті загрожує ядерна катастрофа, а бункер розрахований усього на 10 осіб. Філософи повинні вибрати, хто з них гідний врятуватися і відродити на планеті людський рід.

Людина — швейцарський ніж (2016 рік)

Трагікомедія, головні ролі в якій зіграли Деніел Редкліфф і Пол Дано. Фільм розповідає про хлопця, який опинився на безлюдному острові на самоті. Перебуваючи на межі самогубства, він знаходить мертве тіло, у якого є надздібності. Мрець придатний абсолютно для будь-яких справ: ним можна рубати дрова, з нього можна стріляти, використовувати замість моторного човна або ж просто поговорити про життя.

Любов — хвороба (2017 рік)

Американська напівавтобіографічна комедія розповідає зворушливу історію про взаємини двох людей, яких об'єднує любов, але роз'єднують, на перший погляд, непереборні культурні стереотипи.

Прислуга (2011 рік)

Дія фільму розгортається в Америці 60-х років, за часів нерівноправності "білих" і "кольорових". Попри те, що рабство було давно скасовано, представникам "кольорової" раси не соромилися вказувати на "їхнє місце". Цінність фільму полягає у тому, що крізь призму стосунків між людьми з різним кольором шкіри нам пропонують ще раз поміркувати над питанням, що таке "добре" і що таке "погано".

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, за що фільм "Борат 2" потрапив у книгу рекордів Гіннесса.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини