Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Неймовірні теорії, які повністю змінюють уявлення про відомі фільми
commentss НОВИНИ Всі новини

Неймовірні теорії, які повністю змінюють уявлення про відомі фільми

Машини у "Матриці" були добрими, а Волл-І вбивця. Фанатські теорії перевертають наше сприйняття культових фільмів з ніг на голову.

19 жовтня 2023, 17:52
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Фанатські теорії про фільми — це специфічний вид теорій, які створюють фанати фільмів або серіалів, щоб висловити свої власні ідеї, припущення та інтерпретації щодо сюжету, персонажів та всесвіту фільму. Ці теорії можуть бути основані як на фактах та інформації, яка присутня в самому фільмі, так і на вигадках, невиразних або прихованих деталях, які можуть залишитися непоміченими у звичайному перегляді. Портал "Коментарі" зібрав деякі з таких теорій щодо культових постановок.

Неймовірні теорії, які повністю змінюють уявлення про відомі фільми

Найнеймовірніші фанатські теорії. Фото з відкритих джерел

ВОЛЛ-І вбив усіх інших роботів на планеті

Неймовірні теорії, які повністю змінюють уявлення про відомі фільми - фото 2

За сюжетом мультфільму "ВОЛЛ-І" люди покинули непридатну планету завалену сміттям і залишили роботів для її очистки, однак через 700 років залишився тільки один справний робот ВОЛЛ-І. Згідно з однією з фанатських теорій більша частина роботів стали брудні через пил і не змогли заряджатись від сонячних батарей. ВОЛЛ-І замість того, щоб очистити "сплячих" роботів просто розбирав їх на частини і таким чином знищував.

Машини в "Матриці" насправді хороші, погані — люди

Неймовірні теорії, які повністю змінюють уявлення про відомі фільми - фото 3

Машини — хороші хлопці в "Матриці". Машини намагалися бути демократичними членами суспільства, але люди не дозволили та почали війну. Люди в спробі перемогти машин блокують доступ до Сонця і практично знищують планету. Однак машини переходять на ядерну енергію і перемагають у війні. Далі машини підключають людей до Матриці, щоб захистити їх від того пекла, яке було створено на Землі. Крім того, машини у фільмі допомагають Нео перемогти агента Сміта.

Білл не помер наприкінці фільму "Вбити Білла 2"

Неймовірні теорії, які повністю змінюють уявлення про відомі фільми - фото 4

Згідно з фанатською теорією Білл і Беатрікс знають, що техніка смертельного удару при якій людське серце вибухає після п'яти кроків є насправді брехнею. Використовуючи у кінці фільму цей удар Беатрікс хотіла сказати Біллу, що б той підіграв, прикинувся мертвим та дозволив забрати її доньку. Як доказом цього є те, що ім’я Білла (Девід Керрадін) не було закреслене під час титрів, на противагу тим персонажам, яких вбила Беатрікс. Крім того, у кінці фільму "Вбити Білла 2" Беатрікс лежить на підлозі у ванній та каже "дякую".

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, як сьогодні виглядає легендарна Ксена з серіалу про принцесу-воїна.

Також "Коментарі" писали про російський фільм, який потрапив до списку найгірших в історії людства.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини