Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Не відірвешся: топ фільмів для вихідних
commentss НОВИНИ Всі новини

Не відірвешся: топ фільмів для вихідних

Для тих, хто ще не вирішив, чим буде займатися у вихідні дні

6 листопада 2020, 21:27 comments3021
Поділіться публікацією:

Все ще не знаєте, чим зайняти себе на вихідних? Видання "Коментарі" підготувало топ цікавих фільмів 2020 роки для проведення часу на будь-який смак.

Не відірвешся: топ фільмів для вихідних

Фото: ТвоєКіно

"Хижі птахи"

Американський фільм для любителів історій про супергероїв. У центрі сюжету клоунесса Харлі Квінн, яка після розлуки зі своїм коханим Джокером збирає власну команду супергероїнь. Дівчат чекає по-справжньому захоплююча пригода в боротьбі зі злочинцем Чорній Маскою.

Не відірвешся: топ фільмів для вихідних - фото 2

"Час істини"

Напружений трилер, який розповідає історію про зниклу дівчинку. У подружньої пари, яка зупиняється відпочити в кемпінгу, безслідно зникає донька. Служби не взмозі допомогти батькам, однак, вони готові зробити все, щоб знайти зниклу дитину.

Не відірвешся: топ фільмів для вихідних - фото 3

"Нічне життя"

Комедійний фільм про молодого бармена Міло. Чоловік веде безтурботне життя, знайомлячись з різними дівчатами. Бармен разом зі своїм другом вирішує відкрити власний клуб, щоб перестати працювати за наймом на багатіїв. З цього моменту у хлопців починаються веселі пригоди, за якими буде дуже цікаво поспостерігати глядачам.

Не відірвешся: топ фільмів для вихідних - фото 4

"Дожити до ранку"

Захоплюючий бойовик, який розповідає історію лікаря Френка. Він тільки-но втратив свою ліцензію, як тут в його будинок вриваються невідомі. В ході перестрілки один з нальотчиків отримує серйозне поранення. Френк змушений рятувати життя злочинця, інакше всій родині загрожує жахлива смерть. Хто ж із них доживе до ранку?

Не відірвешся: топ фільмів для вихідних - фото 5

Раніше "Коментарі" розповідали про кращі фільми про подорожі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини