Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Названий найстрашніший фільм для перегляду
commentss НОВИНИ Всі новини

Названий найстрашніший фільм для перегляду

В опитуванні Forbes перше місце посів хоррор "Сіністер"

20 жовтня 2020, 13:46
Поділіться публікацією:

Журнал Forbes разом з аналітиками broadbandchoices провели опитування, щоб дізнатися найстрашніший фільм в історії людства. За результатами отриманих даних ним став хоррор "Сіністер", повідомляє офіційний сайт журналу.

Названий найстрашніший фільм для перегляду

Всього в рейтингу брали участь 50 кращих фільмів за оцінками користувачів на майданчиках IMDb, Rotten Tomatoes і Reddit. Оцінкою "страху" служили дослідження реакції людей на перегляд різних картин і визначення частоти серцебиття на пікових моментах.

Під час перегляду "Сіністер" пульс у більшості людей різко підскакував на частоту 86 ударів в хвилину, хоча зазвичай тримався в районі 65. На другому місці опинився "Астрал", а трійку так званих призерів закрив трилер "Закляття".

"Сіністер" — фільм режисера Скотта Дерріксона, який вийшов в прокат у жовтні 2012 року. Головну роль в картині зіграв Ітан Хоук.

Сюжет хоррора: письменник знаходить для своєї сім'ї нове житло, де раніше було скоєно звіряче вбивство. Розслідування триває, але сам письменник розуміє, що в будинку відбувається щось неймовірне. І це тільки початок картини.

Раніше "Коментарі" публікували д есять кращих фільмів для осіннього вечора.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини