Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Найкращі фільми про подорожі, які допоможуть відволіктися на карантині
commentss НОВИНИ Всі новини

Найкращі фільми про подорожі, які допоможуть відволіктися на карантині

Найчастіше саме фільми та серіали надихають людей на подорожі, тому що їм хочеться на власні очі побачити щось подібне

6 листопада 2020, 15:28
Поділіться публікацією:








З настанням карантину багатьом з нас не вистачає подорожей. Але виправити ситуацію можна, адже на допомогу прийдуть талановиті режисери, які відправлять нас в незабутню подорож за допомогою своїх фільмів.

Найкращі фільми про подорожі, які допоможуть відволіктися на карантині

Найкращі фільми про подорожі. Фото: unsplash

Популярна українська співачка Джамала поділилася підбіркою улюблених кінострічок про подорожі. Отож давайте швидше дізнаємося, які роботи опинилися в її списку.

Фільм "Емілі в Парижі" став дуже популярним, тому що зміг передати глядачам неймовірну атмосферу і легкий, але цікавий сюжет. Головна героїня наважується переїхати до Франції, де на неї чекає чимало сюрпризів.


А ось картина "Талановитий містер Ріплі" познайомить глядача з загадковою Італією. Головний герой вміє тільки входити в довіру до людей, а також віртуозно грати на роялі. Але одного разу йому доручають виконати важливе завдання, яке виявиться для нього справжнім випробуванням.


"Королівський гамбіт" розповідає історію про дівчинку, на ім'я Бет, яка опинилася в дитячому притулку, тому що її мама загинула в страшній аварії. Незабаром у неї з'являються два найбільших захоплення — шахи та транквілізатори. Варто зазначити, що саме цю роботу Стівен Кінг назвав найкращою у 2020.


Фільм під назвою "Диявол завжди тут" зображає міжвоєнний період, коли Друга Світова тільки закінчилася, а В'єтнамська війна ще не почалася. У центрі подій опиняться жителі штату Огайо, які по-своєму переживають наслідки травм і розпалу злочинності.


Раніше видання "Коментарі" повідомляло, фільми, які можна переглядати знову і знову.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини