Головна Новини Дозвілля фільми і серіали "Мої думки Тихі" покажуть на престижному британському кінофестивалі Raindance
commentss НОВИНИ Всі новини

"Мої думки Тихі" покажуть на престижному британському кінофестивалі Raindance

Українська комедія продовжує свій успішний фестивальний шлях

16 вересня 2020, 18:45
Поділіться публікацією:








Режисером українського фільму є Антоніо Лукич, це його дебютна картина. Але незважаючи на це, вона вже встигла завоювати безліч нагород і отримати позитивний відгук від глядачів. Про це пише видання segodnya.

"Мої думки Тихі" покажуть на престижному британському кінофестивалі Raindance

"Мої думки тихі". Фото: 5.ua

Головні ролі виконали Ірма Вітовська та Андрій Лідаговський. Фільм українського виробництва буде представлений на престижному британському кінофестивалі Raindance. Однак творці фільму не зможуть відвідати кінофестиваль особисто через пандемію у всьому світі.

Відомо, що прем'єра фільму відбулася в рамках 54-го карловарського міжнародного кінофестивалю, де він отримав спеціальний приз журі. Картина зачіпає такі життєві теми, як відносини батьків та дітей. Головний герой живе звичайним життям, стикаючись з труднощами як в професійному плані, так і в особистому. Але одного разу канадська компанія пропонує йому співпрацю: потрібно, щоб він записав звуки українських птахів на Закарпатті (він працює звукорежисером). Мама Вадима (Ірма Вітовська) вирішує поїхати разом з ним, щоб мати можливість нормально поговорити з сином. Але ця ідея не дуже подобається самому Вадиму, так як вона постійно відволікає його від роботи.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини