Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Мінні Маус змінює свою культову червону сукню на новий образ (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Мінні Маус змінює свою культову червону сукню на новий образ (ФОТО)

Образ Мінні викликав неоднозначні реакції

28 січня 2022, 10:23
Поділіться публікацією:

Вперше у своєму майже столітньому житті Мінні Маус додасть до свого гардеробу брючний костюм. І це будуть не просто старі брюки, а культовий силует від британського модельєра Стелли Маккартні. Про це повідомляє CNN.

Мінні Маус змінює свою культову червону сукню на новий образ (ФОТО)

Новий образ Мінні Маус - фото з відкритих джерел

Незважаючи на те, що в Інтернеті рано з’явилася інформація про новий одяг Мінні, її повне перетворення буде представлено в березні, щоб відзначити дві різні дати: Міжнародний жіночий день і 30-ту річницю Паризького Діснейленду. У заяві для преси про проект говориться, що Маккартні була обрана для створення образу через "її спадщину жіночого лідерства", а також її прихильність до стійкості.

"Мінні завжди займала особливе місце в моєму серці. Ми поділяємо одні й ті ж цінності, і що мені подобається в Мінні, так це те, що вона уособлює щастя, самовираження, автентичність... плюс у неї такий чудовий стиль", — сказала Маккартні у прес-відео, опублікованому CNN.

Стиль Мінні — це виготовлений на замовлення блакитний смокінг з чорним горошок і відповідним бантом – пояснила Маккартні. Вона сподівається, що новий зовнішній вигляд зробить Мінні "символом прогресу та розширення можливостей для нового покоління".

Мінні кидає свою знамениту червону сукню після новини про те, що зелена M&M замінила свої білі чоботи на зручні кросівки. І хоча вигаданий жіночий персонаж, який нарешті отримує новий одяг, може не здаватися темою, яка викликає розбіжності (з роками образ Міккі отримав трохи більше гнучкості), оголошення про новий образ Мінні зустріли неоднозначні відгуки, включаючи критику.

Однак користувачі Інтернету відзначили, що Мінні не вперше відмовляється від свого одягу. У 2019 році компанія Disney Cruise Line представила капітана Мінні в червоно-білій морській формі зі штанами — як надихаючого вбрання для молодих дівчат, так і, ймовірно, практичного одягу для відпочинку в морі.
Як повідомляли раніше "Коментарі", Disney у зоні ризику: як послаблення карантину вплинуло на компанію.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини