Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Disney у зоні ризику: як послаблення карантину вплинуло на компанію
commentss НОВИНИ Всі новини

Disney у зоні ризику: як послаблення карантину вплинуло на компанію

Із послабленням карантинних обмежень кількість підписників значно скоротилася

26 листопада 2021, 17:40
Поділіться публікацією:

У 2020 році, під час розпалу пандемії, майже всі провідні потокові телевізійні сервіси відчули великі успіхи.  Але оскільки карантин послабився, а живі розваги та фільми повернулися, цей сплеск зростання швидко зник, і Disney найбільше сповільнив зростання кількості передплатників. Про це повідомляє Quartz.

Disney у зоні ризику: як послаблення карантину вплинуло на компанію

Компанія "Disney" - фото з відкритих джерел

Замість того, щоб додати 10 мільйонів передплатників, які аналітики прогнозували за фінансовий рік компанії, Disney вдалося додати лише 2,1 мільйона, що є найповільнішим періодом зростання для сервісу з моменту його запуску.  

"Темпи, з якими ці сервіси додавали користувачів, були нестійкими", — сказав Росс Бенес, аналітик потокового телебачення eMarketer. — Темп зростання кількості підписників Netflix і Disney, доданих у 2020 році, неминуче сповільнився б".

Але просто вихід із пандемії — це лише один із факторів, що впливає на траєкторію цих нових потокових телевізійних сервісів, особливо таких, як Disney.

"Реальність така, що Disney не має такої ж довговічності, оскільки у них немає оригінального вмісту, якщо порівняти його з Netflix, який лише цього року збирається витратити 17 мільярдів доларів на оригінальний контент", — сказав Метт Махер, нью-йоркський технологічний консультант.

Хоча сила бренду Disney дає йому перевагу, коли справа доходить до фільмів і тематичних парків, призначених для залучення шанувальників у пошуках надійних розваг, це обмежене меню контенту стало слабким місцем, коли настав час обслуговувати ширший спектр смаків за допомогою потокового телебачення.

Як повідомляли раніше "Коментарі", Disney анонсував серіал про життя Карла Лагерфельда.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини