Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Маколей Калкін відреагував на пропозицію вирізати Дональда Трампа з фільму «Сам удома 2»
commentss НОВИНИ Всі новини

Маколей Калкін відреагував на пропозицію вирізати Дональда Трампа з фільму «Сам удома 2»

Подробицями зйомки Дональда Трампа у фільмі «Сам удома 2» поділився і режисер Кріс Коламбус

16 січня 2021, 12:27 comments2238
Поділіться публікацією:

Поки президент Дональд Трамп готується до свого відходу з Білого дому, шанувальники фільму "Сам удома 2: Загублений у Нью-Йорку" хочуть, щоб він назавжди вийшов з фільму, і зірка кінокартини Маколей Калкін, схоже, підтримує цю ідею. Про це пише CNN.

Маколей Калкін відреагував на пропозицію вирізати Дональда Трампа з фільму «Сам удома 2»

Дональд Трамп у фільмі "Один вдома 2"

Калкін грав Кевіна МакКалістера, який відокремився від своєї сім'ї і виявився в Нью-Йорку. У якийсь момент Кевін перетинається з Дональдом Трампом в готелі "Плаза". Він запитує Трампа, як пройти до вестибюля готелю, і Трамп відповідає, недбало вказуючи йому в потрібному напрямку.

Деякі шанувальники фільму хочуть видалити Трампа з цієї сцени й один з користувачів Twitter зробив це — він опублікував свою версію сцени в готелі "Плаза", і цього разу Кевін розмовляє з німою, невидимою фігурою замість Трампа. Актор відповів на відредаговане відео одним словом: "Браво".

Інший користувач Twitter запропонував створити "петицію про цифрову заміну Трампа в "Сам удома 2" на 40-річного Маколея Калкіна". На що актор відповів: "Продано".

На додаток до твітів, петиція від Change.org просить Disney замінити Трампа обраним президентом Джо Байденом.

Дональда Трампа не вперше можуть вирізати з "Сам удома 2". У 2019 канадська телерадіомовна корпорація CBC транслювала фільм без камео Трампа через кілька годин після того, як президент заявив членам зарубіжних служб, що йому випала честь знятися в одному з найбільших різдвяних хітів.

Режисер Кріс Коламбус поділився відвертістю з Insider минулого місяця. Він розповів, що кінематографісти звернулися до Трампа з ідеєю зняти фільм в готелі "Плаза", який належав Трампу в той час, тому що вони хотіли знімати в лобі і не могли створити аналогічну знімальний майданчик. За словами режисера, Трамп погодився з умовою, що його також знімуть в цьому фільмі.

Раніше "Коментарі" писали, як зараз виглядає будинок Кевіна з "Сам удома".



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини