Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Як зараз виглядає будинок Кевіна з «Один вдома»: ви його не впізнаєте
commentss НОВИНИ Всі новини

Як зараз виглядає будинок Кевіна з «Один вдома»: ви його не впізнаєте

Житло з фільму «Один вдома» стало мрією мільйонів людей

18 грудня 2020, 19:22 comments1271
Поділіться публікацією:

У листопаді легендарній комедії "Один вдома" виповнилося вже 30 років. Спеціально з цього приводу "Коментарі" підготували підбірку фото, на яких можна побачити, як змінилися головні актори за 30 років. А тепер в мережу потрапили знімки того самого неймовірного будинку Кевіна, в якому він так сміливо захищався від небезпечних злочинців.

Як зараз виглядає будинок Кевіна з «Один вдома»: ви його не впізнаєте

Як зараз виглядає будинок Кевіна з «Один вдома». Фото: lux.fm

Відомо, що зйомки про маленького хлопчика, якого кілька разів поспіль забували вдома батьки, почалися ще в 1990 році. І оскільки безліч людей щороку переглядає цей шедевр знову і знову, чому б не глянути, як зараз виглядає цей будинок?

Варто додати, що розташований він не в Чикаго, а в селищі Віннетка (штат Іллінойс, США). У 2011 році його продали за 1,2 мільйона фунтів стерлінгів. Після чого нові господарі затіяли там капітальний ремонт.

Як зараз виглядає будинок Кевіна з «Один вдома»: ви його не впізнаєте - фото 2
Як зараз виглядає будинок Кевіна з «Один вдома»: ви його не впізнаєте - фото 3
Як зараз виглядає будинок Кевіна з «Один вдома»: ви його не впізнаєте - фото 4
Як зараз виглядає будинок Кевіна з «Один вдома»: ви його не впізнаєте - фото 5

Отже, як бачимо, від колишнього дизайну і тієї самої чарівної різдвяної атмосфери в будинку Кевіна вже практично нічого не залишилося. Це абсолютно логічно, адже стільки років вже минуло з прем'єри популярної комедії.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, культовому "Один вдома" 30 років. Вже протягом багатьох років саме ця різдвяна комедія залишається головним фільмом, який дарує новорічний настрій і атмосферу свята. Відомо, вперше картину показали в прокаті 10 листопада в одному з кінотеатрів Чикаго. Так давайте ж подивимося, як зараз виглядають актори, які зіграли головні ролі.
Маколея Калкіна затвердили на роль Кевіна Маккалістера, якому на той момент було всього 10. За зйомки в цьому фільмі хлопчик заробив 100 тисяч доларів, непоганий дебют в кіно, правда?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини