Головна Новини Дозвілля фільми і серіали 14 найкращих фільмів, які вийдуть на Netflix у січні
commentss НОВИНИ Всі новини

14 найкращих фільмів, які вийдуть на Netflix у січні

Список фільмів був опублікований виданням Insider

3 січня 2022, 16:00 comments1936
Поділіться публікацією:

"300" (1 січня)

Кривава та візуально приголомшлива адаптація останньої серії коміксів Френка Міллера 1990-х років, виконана Заком Снайдером, досі є кінематографічним подвигом.

14 найкращих фільмів, які вийдуть на Netflix у січні

Том Круз і Бред Пітт у фільмі "Інтерв'ю з вампіром" - Insider

"Велика риба" (1 січня)

Ніжну фантастичну драму Тіма Бертона завершує ідеальна гра Юена Макгрегора та Альберта Фінні. Вони грають молодшу та старшу версії чоловіка, казки якого розважають його сім’ю десятиліттями. Але на смертному одрі його син (Біллі Крадап) дізнається, що всі вони правдиві.

"Хоробре серце" (1 січня)

Оскароносний епос Мела Гібсона розповідає про Гібсона, який зображує Вільяма Уоллеса, шотландського воїна 13-го століття, що бореться з Англійською імперією.

"Перерване життя" (1 січня)

Анджеліна Джолі отримала "Оскар" за найкращу жіночу роль другого плану за цю драму, яка розповідає про групу жінок, що проводять час у психіатричній лікарні.
Вайнона Райдер, Бріттані Мерфі, Джаред Лето, Елізабет Мосс і Кліа Дюваль також вражають.

"Гремліни" (1 січня)

Жахлива класика Джо Данте розповідає про те, що відбувається, коли перед Різдвом підлітку дарують миле, але пустотливе створіння. Це призводить до дивовижного результату, який зробив фільм класикою середини 1980-х років.

"Пекло чи висока вода" (1 січня)

Цей сучасний вестерн миттєво став класикою завдяки його різкому сценарію від творця "Йеллоустоуна" Тейлора Шерідана. Вражає талант його зірок Кріса Пайна, Бена Фостера та Джеффа Бріджеса, який отримав номінацію на "Оскар" за роль старіючого техаського рейнджера.

"Інтерв’ю з вампіром" (1 січня)

Енн Райс, яка померла у грудні у віці 80 років, є однією з небагатьох авторів, які вдалися до екранізації власного твору. У 1994 році режисер Ніл Джордан зняв її класичну історію про вампірів і зробив її хітом на великому екрані.
Зазначимо, що вампірами були обрані саме Том Круз і Бред Пітт.

"The Lost Boys" (1 січня)

Якщо ви хочете більше вампірів у вашому житті, спробуйте більш сучасну казку. Джейсон Патрік грає підлітка, який потрапив у невідповідний натовп: зграя вампірів на чолі з Кіфером Сазерлендом. Тепер Корі Хейм, який грає молодшого брата Патріка, повинен придумати, як його врятувати.

"Паранормальні явища" (1 січня)

Було багато фільмів про паранормальні явища, але ніщо не краще оригіналу 2007 року.
Супер малобюджетний трилер зі знайденими кадрами режисера Орена Пелі має одні з найкращих показників усіх часів.

"Таксист" (1 січня)

Класична серед колаборацій Мартіна Скорсезе та Роберта Де Ніро, ця історія проблемного чоловіка (Де Ніро), який подорожує у Нью-Йорку 1970-х років, просто лякає.

"Термінатор 2: Судний день" (1 січня)

Чесно кажучи, на цьому франшиза "Термінатор" мала закінчитися.
Джеймс Кемерон створив один із найкращих сиквелів усіх часів, перетворивши Термінатора (Арнольд Шварценеггер), який був на боці зла у першому фільмі, на персонажа, у якого ми закохуємось.

"Місто" (1 січня)

Бен Аффлек, можливо, отримав "Оскар" за найкращу картину за фільм "Арго", але саме цей фільм є його режисерським шедевром.
У фільмі, актором якого також виступив Аффлек, він грає лідера бостонської команди з пограбування банків.

"Весільний співак" (1 січня)

Адам Сендлер і Дрю Беррімор виявляються ідеальним поєднанням у цій веселій романтичній комедії. Сендлер грає співака з розбитим серцем, який закохується у Беррімор. Єдина проблема — вона заручена з кимось іншим.

"Примарна нитка" (6 січня)

Якщо вам сподобався фільм Пола Томаса Андерсона "Licorice Pizza", розслабтеся та насолоджуйтеся зовсім іншою пропозицією.
Тут він об’єднується з Деніелом Дей-Льюїсом, щоб стежити за життям кравчині, кар’єру якої перериває ще більш енергійна жінка (Вікі Кріпс), яка докладе всіх зусиль, щоб привернути його увагу.

Як повідомляли раніше "Коментарі", остання частина української комедії "Божевільне весілля" стала найкасовішою у нашій країні за поточний рік.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини