Головна Новини Дозвілля фільми і серіали 5 мультфільмів, які варто подивитися з дітьми
commentss НОВИНИ Всі новини

5 мультфільмів, які варто подивитися з дітьми

Підбірка мультфільмів для перегляду у родинному колі

12 лютого 2022, 22:00 comments1037
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








5 мультфільмів, які варто подивитися з дітьми

Мультфільми для перегляду дітей

Перегляд мультфільму з дитиною може стати відмінним проведенням часу, який зблизить ще більше і розважить всіх членів сім'ї. Також з деяких картин дитина може дізнатися багато нового про навколишній світ. Журналісти порталу "Коментарі" зробили добірку із п'яти мультфільмів для сімейного перегляду.

Головоломка

Сюжет цього мультфільму розповість про те, як у голові маленької дівчинки живуть п'ять емоцій, які вічно конфліктують, яким незабаром доведеться навчитися працювати спільно.

Звіропою 2

Мультфільм Зверопою 2 продовжить розповідь про продюсера-коалу, який усіма силами намагається влаштувати грандіозне шоу.


Невиправний Рон

Новинка ринку іграшок – ультрасучасні роботи бі-боти. Вони з'являються у всіх дітей, окрім головного героя цієї історії Барні. На день народження, хоч і пізніше за всіх, але все ж таки він отримує в подарунок бі-бота. Ось тільки робот не піддається стандартним налаштуванням, зависає, видає один програмний збій за іншим і загалом веде себе дивно.

Енканто

Мультфільм Енканто розповідає про дивовижну сімейку, яка живе в відокремленому чарівному будинку в горах Колумбії. Кожен із дітей сім'ї благословенний своїм особливим даром. А якось народжується дівчинка Мірабель і раптово з'ясовується, що вона ніякими чарівними здібностями не має.


Уперед

Мультфільм розповість про братів-ельфів, що вирушили в неймовірну та захоплюючу подорож. Дія сюжету розгорнеться у чарівному світі, звідки саме чари вже давним-давно пішли. Тролі, ельфи, феї та багато інших тепер займаються найзвичнішими справами.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" писав про те, які п'ять фільмів варто подивитися у 2022 році.

Також видання повідомляло про те, що пісня з мультфільму Disney стала хітом і досягла вершини чарту Billboard Hot 100.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://www.megacritic.ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини