Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Канал NBC повідомив про закриття одного зі своїх серіалів
commentss НОВИНИ Всі новини

Канал NBC повідомив про закриття одного зі своїх серіалів

Телеканал NBC повідомив, що закриває після четвертого сезону комедійно-кримінальний телесеріал «Хороші дівчатка»

29 червня 2021, 12:30
Поділіться публікацією:

Американський телеканал NBC прийняв рішення закрити комедійно-кримінальний телесеріал "Хороші дівчатка" після виходу четвертого сезону. Таку інформацію надало видання Deadline.

Канал NBC повідомив про закриття одного зі своїх серіалів

Серіал "Хороші дівчатка" (фото з відкритих джерел)

Повідомляється, що серіал вийшов на екрани у 2018 році й розповідає про трьох жінок, які живуть в передмісті. Вони ледве зводять кінці з кінцями й в один момент їм приходить думка пограбувати супермаркет за допомогою іграшкового пістолета. У головних ролях зіграли Христина Рене Хендрікс ("Битва преподів", "Незнайомці: Жорстокі ігри"), Ретта ("Парки та зони відпочинку") і Мей Уітман ("Простушка", "CSI: Місце злочину").

Створювачкою серіалу виступила американський телевізійний сценарист і продюсер Дженна Бенс. Її проект після закриття на NBC не зміг знайти собі новий дім, тому що стримінгова платформа Netflix та інші сервіси відмовилися співпрацювати.

Відзначимо, що на сайті-зібранні Rotten Tomatoes серіал тримає 61% "свіжості", що засновано на 33-х відгуках критиків із середнім рейтингом 5,64 / 10. На Metacritic серіал отримав 60 балів зі ста, що засновано на 21-й "позитивної та середньої" рецензії.

Нагадаємо, що американський телевізійний серіал Starz прийняв рішення закрити фентезійний драматичний серіал "Американські боги" після третього сезону. Інсайдер повідомляє, що однією з причин такого рішення стали низькі рейтинги кінокартини.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що популярний стримінговий сервіс Netflix вирішив продовжити на другий сезон американський драматичний телесеріал "Джіні та Джорджія": що буде в продовженні кінострічки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини