Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Телеканал HBO зніме міні-серіал про компанію SpaceX Ілона Маска
commentss НОВИНИ Всі новини

Телеканал HBO зніме міні-серіал про компанію SpaceX Ілона Маска

Американський телеканал НВО хоче зняти лімітований міні-серіал про Ілона Маска і його космічну компанію SpaceX

13 жовтня 2020, 17:47
Поділіться публікацією:

Сюжет 6-серійного серіалу буде грунтуватися на книзі Ешлі Венса Ілон Маск: Tesla, SpaceX і пошуки фантастичного майбутнього. У ньому розповідатиметься, як Ілон Маск хоче втілити в життя свою головну мрію — колонізувати інші планети. Про це пише видання unian.

Телеканал HBO зніме міні-серіал про компанію SpaceX Ілона Маска

Ілон Маск. Фото: 24tv

За сюжетом Маск збирає команду професіоналів, щоб почати роботу на віддаленому острові в Тихому океані. Він разом з інженерами створює першу ракету SpaceX, яка зможе відкрити всьому людству раніше закритий космос. Команда дослідників здійснює перший політ на орбіту, що стає новим етапом в їх історії і визначає подальший розвиток подій.

Варто відзначити, що 28 вересня виповнилося 12 років з того моменту, як стався перший запуск Falcon 1. Всього ж було скоєно п'ять запусків цієї ракети, перші три запуски, на жаль, закінчилися аваріями. На зміну Falcon 1 прийшла Falcon 9 — сама передова, найнадійніша ракета, яка існує в сучасному світі. Очікується, що в майбутньому на зміну сімейству ракет Falcon 9 прийде ракета нового покоління Super Heavy.

Сценаристом серіалу стане Даг Джанг, а продюсером — актор Ченнінг Татум. Про дату виходу серіалу чи акторський склад поки нічого невідомо, але сам Ілон Маск не буде задіяний в даному проекті.

Як повідомляло видання "Коментарі", Ілон Маск розповів, коли з'являться електричні літаки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини