Головна Новини Дозвілля фільми і серіали "Гра в кальмара" побила рекорд за кількістю переглядів на YouTube
commentss НОВИНИ Всі новини

"Гра в кальмара" побила рекорд за кількістю переглядів на YouTube

Новий серіал обійшов "Гру престолів"

11 листопада 2021, 11:12
Поділіться публікацією:

В "Грі в кальмара" буде новий сезон. Наразі ж серіал вже став популярнішим за "Гру престолів" за кількістю переглядів в YouTube. Про це пише Office Life.

"Гра в кальмара" побила рекорд за кількістю переглядів на YouTube

Серіал "Гра в кальмара", фото Facebook

На відеоплатформі YouTube зібрано понад 130 тисяч відеоролик про цей серіал. Серед цих роликів трейлери, кліпи з серій, матеріал створений глядачами. Протягом восьми тижнів понад 17 мільярдів користувачів переглянули контент про цей серіал на YouTube. Під роликами залишили лайки та коментарі, їх нарахували 533 мільйони.

На сьогодні в YouTube налічується понад 420 тисяч відео про серіал "Гра престолів". Таку кількість було створено за останні 10 років. Відео переглянули 16,9 мільярда користувачів. Під цими роликами користувачі залишили 233 мільйони коментарів і лайків.

Нагадаємо, що прем'єра південнокорейського серіалу "Гра в кальмара" вийшла на Netflix 17 вересня. За тиждень кінострічка вже очолила рейтинг за кількість переглядів.

Netflix розраховує, що заробить від прокату серіалу майже 900 млн доларів США й прогнозує, що серіал стане найуспішнішим в історії. Нагадаємо, що режисер і автор сценарію — Хван Дон Хьок. У серіалі є дев'ять епізодів про учасників ігор, які на них зголосилися заради грошей. У грі беруть участь 456 людей.

Як повідомляв портал "Коментарі", новий серіал очолив рейтинг на Netflix і змістив "Гру в кальмара" з першої сходинки. Мультсеріал із гарною графікою вже б'є рекорди за кількістю переглядів на Netflix. У серіалі розповідають історію двох сестер-сиріт, він заснований на грі League of Legends. Прем'єра вже відбулася, а до кінця листопада вийдуть ще шість нових серій.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини