Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Фільми, які можна переглядати знову і знову
commentss НОВИНИ Всі новини

Фільми, які можна переглядати знову і знову

Кінострічки, визнані шедеврами

9 жовтня 2020, 17:41
Поділіться публікацією:

Серед великої різноманітності фільмів є ті, які хочеться переглядати знову і знову, правда? Тому що і сюжет, а актори, і душевні діалоги — все них буквально закохує в себе з першого погляду. Вашій увазі пропонується добірка таких шедеврів, передає видання segodnya.

Фільми, які можна переглядати знову і знову

Фільми, які можна переглядати знову і знову. Фото: pixabay

Картина "Аполлон 13" розповідає нам про запуск астронавтів на Місяць, але в останній момент склад екіпажу змінюється. Це призводить до того, що з самого початку трапляється безліч проблем, але астронавти все одно вирішують не зупиняти почату справу. Аварія, яка сталася прямо перед висадкою на Місяць, ставить екіпаж в екстремальні умови і тепер тільки від них залежить, чи зможуть вони вижити.

У фільмі "Назад в майбутнє" головний герой Марті Макфлай опиняється в абсолютно іншому часі, потрапивши туди на машині часу. Він зустрічається там зі своїми батьками, але порушує хід подій, які повинні були відбутися. І тепер хлопцю необхідно зробити все, щоб його батьки знову зустрілися.

"Найшвидший Indian" — фільм про мрію всього життя. У Берта Монро є мета — відправитися на світові гонки на мотоциклах і встановити новий рекорд. Протягом довгих 25 років він створює всі необхідні деталі, щоб нарешті поїхати туди.

"Шоу Трумана" розповідає про звичайнісіньке, здавалося б, життя американця Трумана Бербенк. Так відбувається рівно до того моменту, поки головний персонаж не дізнається, що протягом 30 років був під прицілом прихованих камер, і про нього показують реаліті-шоу в прямому ефірі з самого його народження.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що подивитися на Хелловін: культові фільми жахів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини