Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Довгоочікувана прем'єра: названо дату виходу серіалу The Last of Us
commentss НОВИНИ Всі новини

Актуально Довгоочікувана прем'єра: названо дату виходу серіалу The Last of Us

Прем'єра відбудеться на стрімінговому сервісі HBO Max 15 січня 2023 року. Серіал буде включати 9 епізодів, кожен з яких виходитиме один раз на тиждень.

3 листопада 2022, 11:51 comments1443
Поділіться публікацією:








Довгоочікуваний серіал "Останні з нас" (The Last of Us) був знятий за мотивами культової однойменної відеоігри в жанрі пригодницького бойовика з елементами екшену.

Довгоочікувана прем'єра: названо дату виходу серіалу The Last of Us

Названо дату виходу серіалу The Last of Us

Нам розкажуть історію про контрабандиста Джоела і дівчинку-підлітка Еллі, які намагаються вижити в повному небезпек постапакаліптичному світі, який назавжди змінився після глобальної пандемії.

За сюжетом гри, пандемія була викликана мутувавшим грибом кордицепсом, спори якого проникають в організм людини в результаті вдихання, через кров або слину зараженого. Через якийсь час жертва змінюється і перетворюється на подобу зомбі.

Небагато людей, що вижили, ховаються в карантинних зонах, які охороняють військові. Міста за межами цих зон перетворилися на руїни, населені зараженими, злочинцями та канібалами.

Над серіалом "Останні з нас" (The Last of Us) працювали геймдиректор і сценарист оригінальної гри Ніл Дракманн спільно з Крейгом Мейзіном — творцем міні-серіалу "Чорнобиль". Головні ролі у телешоу виконали Педро Паскаль та Белла Рамзі.

Вийде перший епізод серіалу на стрімінговому сервісі HBO Max 15 січня 2023 року. Про це стало відомо із заяви представників HBO та студії — розробника Naughty Dog.

Серіал буде включати 9 епізодів, кожен з яких виходитиме один раз на тиждень.

Довгоочікувана прем'єра: названо дату виходу серіалу The Last of Us - фото 2

Варто зазначити, що раніше було опубліковано тизера серіалу "Останні з нас" (The Last of Us), який на YouTube зібрав понад 8 мільйонів переглядів. Зазначається, що телешоу має високий рейтинг очікувань.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що вийшов новий трейлер до фільму "Аватар 2: Шлях води".





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини