Головна Новини Дозвілля фільми і серіали "Дог" з Ченнінгом Татумом: вийшов трейлер нової комедії (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

"Дог" з Ченнінгом Татумом: вийшов трейлер нової комедії (ВІДЕО)

У Мережі з'явився офіційний локалізований трейлер нової комедії "Дог", де головну роль зіграв Ченнінг Татум

12 січня 2022, 15:15
Поділіться публікацією:








Вже скоро на екрани вийде нова художня комедія під назвою "Дог", де актор Ченнінг Татум зіграв головну роль, виступивши як продюсер і співрежисера картини. На YouTube-каналі VLGFILM Ukraine вже з'явився офіційний трейлер.

"Дог" з Ченнінгом Татумом: вийшов трейлер нової комедії (ВІДЕО)

фільм "Дог" (фото з відкритих джерел)

Кінокартина розповість історію дружби армійського рейнджера Бріггса і військового собаки на прізвисько Лулу. Разом вони подорожують Тихоокеанським узбережжям, щоб встигнути на похорон їхнього спільного кращого друга і дресирувальника. У цій подорожі Бріггсу доведеться порозумітися зі норовливим, але відданим собакою, а також багато чого переосмислити у своєму житті.

Виконавець головної ролі Ченнінг Татум ("Супер Майк", "Мачо і ботан") брав активну участь у постановці проекту. Глядачі також побачать у фільмі "Дог" Білла Берра ("Мандалорец", "Король Стейтен Айленда"), К'Оріанку Кілчер ("Йеллоустоун", "Новий Світ") та Джейн Адамс ("Твін Пікс", "Вічне сяйво чистого розуму ").

До речі, прем'єра комедії в українських кінотеатрах запланована на 17 лютого 2022 року.

Нагадаємо, що продовження американського комедійно-драматичного телесеріалу "Емілі в Парижі" стартувало зовсім недавно, але американська стрммінгова платформа Netflix вже продовжила його одразу на два сезони.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що у грудні в мережі з'явився перший трейлер найочікуванішого українського мультфільму "Мавка. Лісова пісня".

Читайте також, що любителям жахів точно сподобається добірка кращих хорорів 2021 року, яку сформували експерти американського порталу Dread Central. Що можна подивитися ввечері, щоб "полоскотати" нерви?



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини