Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Що подивитися: названо 10 найкращих фільмів жахів 2021 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Що подивитися: названо 10 найкращих фільмів жахів 2021 року

Експерти найбільшого порталу Dread Central опублікували список 10 найкращих фільмів жахів 2021 року: що подивитись

11 січня 2022, 14:25
Поділіться публікацією:
















































































Любителям жахів точно сподобається добірка кращих хорорів 2021 року, яку сформували експерти американського порталу Dread Central. Що можна подивитися ввечері, щоб "полоскотати" нерви?

Що подивитися: названо 10 найкращих фільмів жахів 2021 року

Названо 10 найкращих фільмів жахів 2021 року (фото з відкритих джерел)

"Ми повинні що-небудь зробити"

Як і у всіх класичних фільмах жахів, у центрі сюжету – типова американська сім'я. Але вони не переїжджають у зловісний будинок, а заходять туди, щоб перечекати торнадо. Але потім з'ясовується, що весь будинок зруйнований, двері притиснуті деревом, а допомогти їм нема кому. Жодних привидів, але напруга зростає з кожною хвилиною.

"Псих-розчленовувач"

Стрічка знята на хвилі всесвітньої ностальгії за 80-ми. І, звісно, це підліткове кіно. Дівчинка знаходить таємничий камінь, який дозволяє їй керувати монстром з іншої планети, і вона називає його Психом. Тепер він хоче завоювати всесвіт, але змушений коритися дівчинці, до того ж її хочуть убити вороги з іншої галактики.

"Втілення зла"

Пропустити цей фільм – справжній злочин. Адже його зняв майстер хорору Джеймс Ван, відомий за фільмами серії "Закляття". У цій сімейній хорор-драмі дружина зазнає приниження чоловіка заради того, щоб завести дитину. Але одного разу гнів чоловіка приводить у будинок якусь злу сутність, яка вбиває його та нападає на жінку. Творці обіцяють кінцівку, яку не зможуть передбачити навіть найдосвідченіші глядачі.

"Моє серце не б'ється, доки ти не накажеш"

Ще один хорор, який змушує замислитися про роль сім'ї. Дуайт та його сестра Джессі виховують хворого молодшого брата Томаса. Як його опікуни, вони повинні робити все, щоб він залишився живим. У випадку Томаса — це регулярно постачати його свіжою кров'ю, адже він вампір. А оскільки він сам пересуватися майже не може, його брат і сестра показують чудеса самопожертви в ім'я кохання.

"Оборотні всередині"

Відмінний приклад, як на основі комп'ютерної гри зробити гарний фільм. У цьому випадку – хорор з елементами комедії. Молодого рейнджера відправляють служити в містечко в глушині, де майже всі мешканці з дивностями. На містечко обрушується снігопад і залишає його без електрики. Зібравшись в одному будинку для обговорення проблем, мешканці раптом з'ясовують, що серед них є перевертень. Хто саме – загадка.

"Свята Мод"

Цей список не обійшовся без "релігійного" жаху. Праведна доглядальниця Мод доглядає хвору танцівницю Аманду. І остання вирішує, що тільки Мод може врятувати її від мук пекла. І дівчина справді починає вірити у свою місію.

"Чакі"

Серед інших спроб воскресіння історії про злісну ляльку, "Прокляття Чакі" та "Культ Чакі", ця обіцяє стати найцікавішою. І найнапруженішою.

"Кендімен"

Рімейк успішного фільму 1992 року, який мав кілька продовжень. Як і в колишніх версіях, у центрі – міська легенда про вбивцю із потойбіччя під назвою Кендімен. Щоб викликати його, потрібно постати перед дзеркалом і п'ять разів вимовити його ім'я.

"Будинок на іншому боці"

Після смерті чоловіка Ребека залишається одна в будинку і починає перебирати його речі, а заразом мучитися від натуралістичних кошмарів. Їй приходять в голову думки про привидів, але незабаром вона дізнається, що її чоловік мав багато секретів.

"Титан"

Алексія у дитинстві пережила травму, і в її голові – титановий імплант. Вона працює стриптизеркою, коли таємниче виявляється вагітною від машини. Те, що відбувається, важко описати — занадто це незвично і жахливо.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що вчені назвали п'ять найстрашніших фільмів жахів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини