Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Для нерішучих глядачів: Netflix запустив нову функцію
commentss НОВИНИ Всі новини

Для нерішучих глядачів: Netflix запустив нову функцію

Стрімінговий сервіс Netflix представив функцію «випадкового вибору» контенту для глядачів, які не можуть визначитися з фільмом

30 квітня 2021, 10:55
Поділіться публікацією:








Популярна стримінгова платформа Netflix вирішила розширити свій функціонал і подбала про нерішучих глядачів, які витрачають багато часу на те, щоб вибрати контент. Компанія запустила функцію "випадкового вибору".

Для нерішучих глядачів: Netflix запустив нову функцію

Netflix / фото: Freepik

Сервіс під назвою Play Something автоматично включає фільм або серіал, враховуючи смаки користувача. Алгоритм може запропонувати щось, що ви не закінчили дивитися, що-небудь з обраного або якусь новинку сервісу. А якщо вибір вам не сподобається, можна знову натиснути кнопку, а незавершене шоу, фільм або серіал додати у свій список для перегляду.

Самі представники сервісу порівнюють нову функцію з кнопкою на телевізійному пульті. "Ви вмикаєте телевізор, і там щось йде. Тепер ви можете відкрити Netflix, натиснути Play Something, і щось почне відтворюватися", — зазначає контент-дизайнер Netflix Бен Барон-Наджент.

Директор з інновацій компанії Netflix Кемерон Джонсон зазначив, що бувають ситуації, коли не хочеться приймати ніяких рішень, наприклад, увечері в п'ятницю після важкого робочого тижня. Навіть якщо справа стосується вибору фільму для сімейного перегляду.

"Іноді ви просто хочете відкрити Netflix і зануритися в щось нове. Ось чому ми створили Play Something — новий захоплюючий спосіб розслабитися ", — додав він.

До слова, поки функція доступна тільки в додатках для Smart TV.

Нагадаємо, американська стримінгова платформа Netflix продовжила на другий сезон один зі своїх популярних серіалів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, які серіали найбільше глядачі дивилися на Netflix за три місяці 2021 року.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини