Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Disney випустить серіал за мотивами роману Жюля Верна «Двадцять тисяч льє під водою»
commentss НОВИНИ Всі новини

Disney випустить серіал за мотивами роману Жюля Верна «Двадцять тисяч льє під водою»

Зйомки серіалу почнуться на початку 2022 року

24 серпня 2021, 21:36
Поділіться публікацією:

Стрімінговий сервіс Disney випустить серіал за мотивами пригодницького роману Жюля Верна "Двадцять тисяч льє під водою". Про це повідомляє видання Just Jared.

Disney випустить серіал за мотивами роману Жюля Верна «Двадцять тисяч льє під водою»

Disney (фото з відкритих джерел)

Серіал представить собою переклад знаменитого роману XIX століття, в якому основна увага буде приділятися історії походження капітана Немо і його знаменитого підводного човна "Наутілус". Немо постане перед глядачами в образі індійського принца, позбавленого прав, і бранця Ост-Індської компанії, яка прагне до відплати. Разом зі своєю командою він відправиться в плавання на "Наутілус" і буде битися зі своїм ворогом, а також відкриє дивовижний підводний світ. Шоу буде складатися з 10 серій.

Зйомки серіалу почнуться на початку 2022 року, а виконавчим продюсером виступить Джоанна Деверо.

"Історія Жюля Верна — улюблена класика у всьому світі. Для мене величезна привілей — знову оживити" Наутілуса "і його команду таким сміливим і захоплюючим чином з різноманітною командою творчих талантів і екранних персонажів. Серіал буде захоплюючим, насиченим і веселим", — зазначила Деверо.

Нагадаємо, американський пригодницький анімаційний серіал "Чіп і Дейл" знову з'явиться на телеекранах. Ось тільки тепер серії з участю двох веселих бурундуків будуть не зовсім такими, якими всі звикли їх бачити. На офіційному каналі Disney Plus з'явився трейлер легендарного мультсеріалу, тільки вже в новій версії і під назвою "Chip 'n' Dale: Park Life". Нові серії будуть про пригоди бурундуків і їх життя в міському парку, де вони оселилися.

Варто відзначити, що в перезапущеної версії мультсеріалу Чіп і Дейл НЕ будуть розмовляти, як в старих серіях.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини