Головна Новини Дозвілля фільми і серіали Disney анонсував серіал про життя Карла Лагерфельда
commentss НОВИНИ Всі новини

Disney анонсував серіал про життя Карла Лагерфельда

Сюжет перенесе глядачів в 1970-і роки до Франції

3 вересня 2021, 05:35
Поділіться публікацією:

Стрімінговий сервіс Disney анонсував початок зйомок серіалу про життя легендарного дизайнера Карла Лагерфельда. Шестисерійний фільм буде називатися "Кайзер Карл". Про це повідомляє американське видання The Hollywood Reporter. Серіал знімати по біографічній книзі Рафаеля Бакке.

Disney анонсував серіал про життя Карла Лагерфельда

Disney (фото з відкритих джерел)

Сюжет перенесе глядачів в 1970-і роки до Франції і розповість історію дизайнера, який побажав стати наступником легендарної Коко Шанель, а також — про його ворожнечі з партнером дизайнера Ів Сен-Лорана П'єром Берже. Акторський склад і дата прем'єри серіалу поки невідомі.

Як відомо, Лагерфельд був креативним директором французького будинку моди Chanel з 1983 року і до самої смерті в 2019 році.

Нагадаємо, американський пригодницький анімаційний серіал "Чіп і Дейл" знову з'явиться на телеекранах. Ось тільки тепер серії з участю двох веселих бурундуків будуть не зовсім такими, якими всі звикли їх бачити. На офіційному каналі Disney Plus з'явився трейлер легендарного мультсеріалу, тільки вже в новій версії і під назвою "Chip 'n' Dale: Park Life". Нові серії будуть про пригоди бурундуків і їх життя в міському парку, де вони оселилися. Варто відзначити, що в перезапущеній версії мультсеріалу Чіп і Дейл НЕ будуть розмовляти, як в старих серіях. Велику частину часу вони будуть спілкуватися жестами і звуками, а слова будуть проскакувати лише іноді. Слід зазначити, що зовнішній вигляд бурундуків також не оминули зміни. Тепер вони стали більш мультяшними.

У коментарях під трейлером реакції на нових Чіпа і Дейла зовсім не однозначні. Багато з нетерпінням чекають виходу нових серій, а ось деякі все ж відзначили, що задумка з перетворенням героїв в такий милий вигляд і відмова від їх діалогів — не найкраща ідея.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини